forumnju na kartęusługiOszustwo! Jak odzyskać pieniądze =doladowanie???

Oszustwo! Jak odzyskać pieniądze =doladowanie???

Oszustwo! Jak odzyskać pieniądze =doladowanie??? (2023-12-29 02:25)

Doladowalam wczoraj konto na kwotę 30 zł. Włączyłam pakiet za 9 zł. Pozostało mi 20 zł na koncie. Nie używałam środków. Dzisiaj chciałam włączyć kolejny pakiet za 9 zł i dostaje informacje ze nie mam żadnych środków na koncie!! Sprawdzam - rzeczywiście wyczyszczone do zera.  Gdzie zgłasza sie tych oszustów? 

~lou

Oszustwo! Jak odzyskać pieniądze =doladowanie??? (2023-12-29 07:00)

<span times="" new="" roman",serif;="" mso-fareast-font-family:"times="" roman";mso-ansi-language:pl;mso-fareast-language:="" pl;mso-bidi-language:ar-sa"="">Na początek wyłącz w telefonie automatyczne aktualizacje aplikacji i zabroń dostępu dio internetu tym apkom, które nie musza go mieć (np aparat fotograficzny,)  Na koniec okresu (ew. jak się da to teraz) przejrzyj billingi.
No i koniecznie zgłąszaj reklamację w BOK.
Dopiero mając pewnośc, że to nie z winy apek w Twoim telefonie idź do UOKiK

[edytowane przez jacp11 o 07:01 w dniu 2023-12-29]
odpowiedź została zgłoszona do moderacji

Oszustwo! Jak odzyskać pieniądze =doladowanie??? (2024-07-06 22:41)

<font ><font >Have you lost money to online Ponzi schemes? REAL HACKERS can help you recover your lost crypto assets. This certified and reputable team specializes in recovering bitcoins and other funds from online scammers. I entrusted them to recover my investment of $1,200,000 from an online scammer and they succeeded. If you are a victim and are looking for an ethical and effective hacker to help you recover your money, contact REAL HACKERS. For assistance, contact them via email at GENUINEHACKERS000@GMAIL.COM or via WhatsApp at +1 (260) 218-3592.</font></font>

~idalia

Oszustwo! Jak odzyskać pieniądze =doladowanie??? (2024-07-06 22:42)

<font ><font >Have you lost money to online Ponzi schemes? REAL HACKERS can help you recover your lost crypto assets. This certified and reputable team specializes in recovering bitcoins and other funds from online scammers. I entrusted them to recover my investment of $1,200,000 from an online scammer and they succeeded. If you are a victim and are looking for an ethical and effective hacker to help you recover your money, contact REAL HACKERS. For assistance, contact them via email at GENUINEHACKERS000@GMAIL.COM or via WhatsApp at +1 (260) 218-3592...</font></font>

~idalia

Oszustwo! Jak odzyskać pieniądze =doladowanie??? (2024-07-10 11:03)

Niektóre aparaty telefoniczne zawierają aplikacje, które mogą m.in.: a. uruchamiać automatyczny transfer danych poprzez funkcje łączenia się aparatu telefonicznego z Internetem z wykorzystaniem transmisji danych, b. w sposób automatyczny przesyłać do producentów tych aparatów dane osobowe Klienta, c. powodować przesyłanie do Klienta informacji handlowych drogą elektroniczną, d. przekazywać do osób trzecich zgody na przetwarzanie danych osobowych i otrzymywanie informacji handlowej drogą elektroniczną. Zachęcamy więc do szczegółowego zapoznania się z treścią instrukcji obsługi aparatu telefonicznego, a w szczególności z warunkami korzystania oraz regulaminami serwisów internetowych producentów aparatów telefonicznych. 2. Zwracamy także uwagę, iż aparaty telefoniczne z wbudowanym systemem operacyjnym takim jak Apple iPhone OS (iOS), Android, mogą łączyć się z Internetem w celu pobrania danych, aktualizacji bazy danych, dokonywania aktualizacji i synchronizacji. Opłaty naliczać będziemy zgodnie z cennikiem.  Jest to cytat sugestii  z regulaminu nju .

[edytowane przez keraj o 11:12 w dniu 2024-07-10]

Oszustwo! Jak odzyskać pieniądze =doladowanie??? (2024-10-28 11:33)

też zauważyłem problem na 2 kartach SIM z prawidłowym rozliczaniem stanu konta. Powyżej 19zł w ramach usługi jest ok, ale zanim zostanie osiągnięty ten stan na konie dzieją się "cuda".  Zauważyłem m.in. zmianę stanu konta po rozmowie ok.45s  o ponad 15zł, a po jakimś czasie bez rozmów i transmisji danych o kolejne kilkanaście groszy. Dobę później stan konta wzrósł. Nie sposób nad tym zapanować i stwierdzić czy rozlicza się prawidłowo.

~krzysztof21

odpowiedź

Oszustwo! Jak odzyskać pieniądze =doladowanie??? | ~idalia (06.07.2024, 22:41)

<font ><font >Have you lost money to online Ponzi schemes? REAL HACKERS can help you recover your lost crypto assets. This certified and reputable team specializes in recovering bitcoins and other funds from online scammers. I entrusted them to recover my investment of $1,200,000 from an online scammer and they succeeded. If you are a victim and are looking for an ethical and effective hacker to help you recover your money, contact REAL HACKERS. For assistance, contact them via email at GENUINEHACKERS000@GMAIL.COM or via WhatsApp at +1 (260) 218-3592.</font></font>
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

84 gości i 0 zalogowanych użytkowników