to jest odpowiedź na post:
Coraz więcej pytań na forum dotyczy światłowodu. Na pewno warto byłby utworzyć osobny dział? Ale kto miałby to zrobić? Bo administratora to tu chyba nie było z 5 lat...
Zgadza się. To chyba najdziwniejsze forum z jakim miałem do czynienia. Nie tylko pod względem graficznym ;-) Od dawna wyglada na porzucone przez administratorów/moderatorów. Aczkolwiek chyba czasem ktoś restertuje, żeby się jakoś kulgało ;-) Sporo błędów, chociażby wstawianie dziwnych tagów powodujących nieraz niemal całkowitą nieczytelność tekstu (na to jest sposób - przed wysłaniem posta trzeba tekst zaznaczyć i usunąć formatowanie). Albo nie pojawianie się postów w "najnowszych wątkach i odpowiedziach" (tu nie odkryłem żadnych związków - czasem się pojawi, czasem nie).
Rozumiem jeszcze gdyby to było jakieś niszowe forum założone przez chwilowych entuzjastów danej dziedziny, zazwyczaj młodych. Takie fora z czasem "umierają" w sposób naturalny - entuzjazm się kończy, nie ma chętnych do dalszych opłat za serwer, itd. Tutaj jednak mamy do czynienia z forum należącym bądź co bądź do jednego z największych operatorów, mam na myśli głównego właściciela. Rozumiem, że w submarce pewne rzeczy są uproszczone, robione trochę "po taniości" właśnie po to, aby maksymalnie obniżyć koszty, ale też żeby móc zaproponować klientom niższe ceny.
Jednak tutaj wizerunkowo nie wygląda to za dobrze.