profil na forum

nick
novy
nowicjusz

moje ostatnie

Telewizja-uruchomienie

(2024-05-21 20:44 w wątku Telewizja-uruchomienie )

to jest odpowiedź na post:

Teoretycznie , login powinieneś dostać w 24 h , ja otrzymałem w niespełna 12 ,  sms_m na telefon  1 litera i 9 cyfr

od prawie dwóch tygodni nic nie dostałem. I mają z tym problem techniczny, który mają rozwiązać do 6 czerwca.

ta odpowiedź była przydatna
dla 2 osób

Nju Światłowód- Modem ONT

(2024-05-14 08:18 w wątku Nju Światłowód- Modem ONT)

Jest możliwość założenia ONT i swojego routera. Tylko jak umawiasz sobie technika to trzeba mu napisać w dodatkowych informacjach. I jak będzie do Ciebie dzwonił to powiedz że chcesz ONT i Ci założy.

dla 0 osób

3 numery w abo - czy można do subskrypcji przeniesc tylko 1 numer ?

(2024-05-14 08:15 w wątku 3 numery w abo - czy można do subskrypcji przeniesc tylko 1 numer ?)

Teraz sam przez to przechodzę. Można przynieść. Tylko nie może być to numer główny bo wtedy grupa się rozpadnie. Jeżeli dodatkowy to w takim wypadku zgłaszasz dyspozycje i przychodzisz na kartę. I jeszcze musisz w salonie Orange przepisać numer na siebie. I dopiero po tym możesz przenieś numer na subskrypcję.

dla 1 osób

Stare wartości pakietu internetowego 90GB zamiast 175Gb

(2024-05-14 08:10 w wątku Stare wartości pakietu internetowego 90GB zamiast 175Gb)

Musisz zmienić usługę na 29 z TV i od nowego okresu rozliczeniowego będzie Ci się naliczała poprawna wielkość Internetu. 

dla 3 osób
Komunikat o cookies