forumnju z rachunkiemofertaPakiet, niby koniec, a jest.

Pakiet, niby koniec, a jest.

Pakiet, niby koniec, a jest. (2022-10-05 01:40)

Cześć. Jest taki problem, że nie wykorzystałem całego pakietu internetu. Pozostało jeszcze 5.1GB, a dostałem SMS o spadku prędkości ze względu na koniec pakietu. Zrobiłem więc screena żeby dowiedzieć się o co chodzi i przedstawić przykład. Koniec internetu, zmusił mnie do kupienia pakietu za 9zł.

~bigos

Pakiet, niby koniec, a jest. (2022-10-05 01:47)

https://imgur.com/a/Oja39Rn

odpowiedź została zgłoszona do moderacji

Pakiet, niby koniec, a jest. (2022-10-05 11:58)

Hej :) Dane na koncie nju odświeżają się z opóźnieniem do 24 godzin i trzeba zakończyć sesje internetowe na wszystkich numerach. Jeżeli przychodzi SMS o wykorzystaniu pakietu to znaczy, że dostępny pakiet został wykorzystany, bo SMS jest wysyłany w czasie rzeczywistym. Pozdrawiam.

[edytowane przez pilotka o 12:00 w dniu 2022-10-05]
odpowiedź została zgłoszona do moderacji

Pakiet, niby koniec, a jest. (2022-10-05 18:28)

to jest odpowiedź na post:

Hej :) Dane na koncie nju odświeżają się z opóźnieniem do 24 godzin i trzeba zakończyć sesje internetowe na wszystkich numerach. Jeżeli przychodzi SMS o wykorzystaniu pakietu to znaczy, że dostępny pakiet został wykorzystany, bo SMS jest wysyłany w czasie rzeczywistym. Pozdrawiam.
<div>

</div><div>
</div><div>A jak się to ma do pływających wskazań zużycia? Raz mam pół giga mniej, za chwile to pół giga wraca... I tak przez cały miesiąc.
</div>

~gość1664987313390

odpowiedź

Pakiet, niby koniec, a jest. | ~gość1664987313390 (05.10.2022, 18:28)

</div><div>
</div><div>A jak się to ma do pływających wskazań zużycia? Raz mam pół giga mniej, za chwile to pół giga wraca... I tak przez cały miesiąc.
</div>
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

208 gości i 0 zalogowanych użytkowników

Komunikat o cookies