forumnju z rachunkiemofertaczy też macie takie faktury??

czy też macie takie faktury??

czy też macie takie faktury?? (2014-02-28 15:11)

okres rozliczeniowy mam od 24 do 23 a faktura przyszła mi w ubiegłym miesiącu 27 i do faktury zostały mi doliczone sms i minuty które wygadałam po 23. teraz dostałam fakture 26 i znowu mi naliczyli to co już zapłaciłam a powinni liczyć od 27 tak jak już miałam zapłacone a nie od 23 jaki jest okres rozliczeniowy. Bo albo rozliczają wtedy kiedy mam faktycznie okres rozliczeniowy albo od dnia wystawienia faktury. Bo jak tak będzie to ja nie chce takiego szajsu

odpowiedź została zgłoszona do moderacji

czy też macie takie faktury?? (2014-03-01 00:05)

U mnie wszystko gra mam okres od 1 dnia miesiąca i jak do tej pory wszystko się zgadza 

odpowiedź została zgłoszona do moderacji

czy też macie takie faktury?? (2014-03-06 18:26)

niestety u mnie jest tez nie tak z rachunkiem bo przy jednej rozmowie trwającej 2 sekundy i i ponad 100 smsmsach mam rachunek na kwotę 10,24 zl brutto. Smsy sa nielimitowane powyżej 9 zł a 2 sekundowa rozmowa to tylko kika groszy wiec skąd te 10, 24 zł. Dodam że doliczono mi pierwotnie jeszcze 5 zł za pakiet internet który mam od początku nieaktywny po reklamacji uwzględniono mi błędne naliczeni tych 5 zł ale nadal Orange nie uwzglednia limitu 9 zl dla smsów. Złozyłem kolejna skargę bez rezultatu żadnego kontaktu wiec napisałem jeszcze jedną  i poczekam chwilę potem napiszę list polecony normalna pocztą bo  to jakieś dziadostwo - system im szwankuje albo nabijają na małe sumy klientów to chamstwo    

post został zablokowany przez moderatora

Przyczyna blokady:wymagana akceptacja treści odpowiedzi przez moderatora

~agacia

~cliygagc

~cliygagc

~cliygagc

~cliygagc

~cliygagc

~cliygagc

odpowiedź

czy też macie takie faktury?? | gość1394126773004 (06.03.2014, 18:26)

niestety u mnie jest tez nie tak z rachunkiem bo przy jednej rozmowie trwającej 2 sekundy i i ponad 100 smsmsach mam rachunek na kwotę 10,24 zl brutto. Smsy sa nielimitowane powyżej 9 zł a 2 sekundowa rozmowa to tylko kika groszy wiec skąd te 10, 24 zł. Dodam że doliczono mi pierwotnie jeszcze 5 zł za pakiet internet który mam od początku nieaktywny po reklamacji uwzględniono mi błędne naliczeni tych 5 zł ale nadal Orange nie uwzglednia limitu 9 zl dla smsów. Złozyłem kolejna skargę bez rezultatu żadnego kontaktu wiec napisałem jeszcze jedną  i poczekam chwilę potem napiszę list polecony normalna pocztą bo  to jakieś dziadostwo - system im szwankuje albo nabijają na małe sumy klientów to chamstwo    
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

17 gości i 0 zalogowanych użytkowników