forumnju z rachunkiemusługiJak podzielić gigabajty (numer główny i dodatkowy) - strona NIE DZIAŁA

Jak podzielić gigabajty (numer główny i dodatkowy) - strona NIE DZIAŁA

Jak podzielić gigabajty (numer główny i dodatkowy) - strona NIE DZIAŁA (2022-05-30 07:20)

Jak w temacie, wchodzę tam z poziomu usługi i widzę pustą stronę. Potrzebuję zmienić ustawienia dzielenia, żeby numer dodatkowy miał więcej GB, bo swoje pierwotnie przydzielone już zużył.

Jak podzielić gigabajty (numer główny i dodatkowy) - strona NIE DZIAŁA (2022-05-30 10:48)

to jest odpowiedź na post:

Jak w temacie, wchodzę tam z poziomu usługi i widzę pustą stronę. Potrzebuję zmienić ustawienia dzielenia, żeby numer dodatkowy miał więcej GB, bo swoje pierwotnie przydzielone już zużył.

</div><div>
</div><div>Potwierdzam. U mnie tez pusta strona.
</div>

~gość1653900500281

Jak podzielić gigabajty (numer główny i dodatkowy) - strona NIE DZIAŁA (2022-05-30 22:46)

Hej :) Jeśli jest błąd to można wysłać zgłoszenie przez formularz kontaktowy wraz z rzutem ekranu. by to naprawili, albo zadzwonić do BOK i zlecić podział. Pozdrawiam :) 

Jak podzielić gigabajty (numer główny i dodatkowy) - strona NIE DZIAŁA (2022-05-31 07:29)

to jest odpowiedź na post:

Hej :) Jeśli jest błąd to można wysłać zgłoszenie przez formularz kontaktowy wraz z rzutem ekranu. by to naprawili, albo zadzwonić do BOK i zlecić podział. Pozdrawiam :) 

Cześć,
wczoraj zgłosiłem, co prawda bez zrzutu, ale zgłosiłem.
Nie wiem jak to działa u nich, moim zdaniem sam fakt wystąpienia takiego błędu na produkcji powinien być wystarczający, żeby funkcjonalność szybko poprawić. ;)
Ale nie spodziewam się fajerwerków, bo appka nju mobile na www to niestety wielka pomyłka. Masa błędów, czas reakcji - trochę to niespotykane w dzisiejszym świecie ;) Piszę, bo sam jestem testerem aplikacji i powiem, że to co się tutaj odwala... :)
Tutaj na grupie powinny być osoby wychwytujące z kontekstu problemu, które powinny być naprawiane, a nie użytkownicy muszą prosić o naprawę oczywistych błędów ;)

~guit1

Jak podzielić gigabajty (numer główny i dodatkowy) - strona NIE DZIAŁA (2022-07-19 00:25)

Nie działa strona w tej zakładce. Czy ktoś to naprawi?

Jak podzielić gigabajty (numer główny i dodatkowy) - strona NIE DZIAŁA (2022-07-19 07:17)

Wyjaśnione w wątku https://www.njumobile.pl/obsluga/forum/id,285800002,title,podziel-gigabajty,watek
Post z 06.07.2022

odpowiedź

Jak podzielić gigabajty (numer główny i dodatkowy) - strona NIE DZIAŁA | guit1 (30.05.2022, 07:20)

wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

41 gości i 0 zalogowanych użytkowników