forumnju z rachunkiemusługiBlokada połączen przychodzacych

Blokada połączen przychodzacych

Blokada połączen przychodzacych (2022-04-08 23:09)

czy blokując rozmowy przychodzace w roamingu, odbiorę smsa? Chodzi mi o to aby nikt do mnie dzwonił, ale abym mogła wysłać i odebrac smsa? czy to można rozdzielić? czy to się wyklucza?

Blokada połączen przychodzacych (2022-04-09 09:01)

to jest odpowiedź na post:

czy blokując rozmowy przychodzace w roamingu, odbiorę smsa? Chodzi mi o to aby nikt do mnie dzwonił, ale abym mogła wysłać i odebrac smsa? czy to można rozdzielić? czy to się wyklucza?

Przy włączeniu blokady  , Nie odbierzesz  sms_a  i nie wyślesz . Dzięki usłudze roamingu możesz korzystać ze swojego telefonu, gdy jesteś poza granicami Polski.

[edytowane przez keraj o 09:05 w dniu 2022-04-09]

Blokada połączen przychodzacych (2022-04-10 07:04)

to jest odpowiedź na post:

Sorki  , pomyliłem się . Byłem przekonany że chodzi o roaming . W twoim przypadku blokada połączeń nie wpływa na funkcjonowanie wiadomość SMS.

odpowiedź

Blokada połączen przychodzacych | keraj (09.04.2022, 09:01)

Przy włączeniu blokady  , Nie odbierzesz  sms_a  i nie wyślesz . Dzięki usłudze roamingu możesz korzystać ze swojego telefonu, gdy jesteś poza granicami Polski.
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

75 gości i 0 zalogowanych użytkowników