forumnju z rachunkiemofertaPrzeniesienie numerów z innej sieci do nju

Przeniesienie numerów z innej sieci do nju

Przeniesienie numerów z innej sieci do nju (2022-03-07 13:52)

<div>Hej, do czerwca mam umowę z fioletową siecią i myślę nad przeniesieniem numeru do nju. Dokładniej to dwóch numerów -  mojego i siostry - bo obydwa mam ''pod sobą''. Fioletowi lecą w kulki z prędkością Internetu i ogólnym zasięgiem, więc najwyższa pora się pożegnać.
</div><div>Podpowie ktoś jaka oferta była by najlepsza na dwa numery ?
</div>

~barbara

Przeniesienie numerów z innej sieci do nju (2022-03-07 15:39)

Hej :) Zakładając, że korzystacie w pełni ze wszystkich usług, zależy ile GB potrzeba na początek na te dwa numery. Można wybrać ofertę 29+ 9 zł w tej cenie są nielimitowane rozmowy SMS-y MMS-y i pakiet 20 GB ( po 6 pełnych okresach rozliczeniowych jest 40 GB, po 12 pełnych 50 GB i po 24 pełnych 60 GB) Jeśli potrzeba więcej internetu można wziąć ofertę 39+ 9 i wtedy połączenia są nielimitowane i na start jest przyznawany pakiet 40 GB (po 6 pełnych okresach rozliczeniowych jest 80 GB, po 12 pełnych 100 GB i po 24 pełnych 120 GB).  Zamówienie najlepiej złożyć okres rozliczeniowy przez końcem umowy.  Umowy są na czas nieokreślony. Pozdrawiam :)

odpowiedź

Przeniesienie numerów z innej sieci do nju | pilotka (07.03.2022, 15:39)

Hej :) Zakładając, że korzystacie w pełni ze wszystkich usług, zależy ile GB potrzeba na początek na te dwa numery. Można wybrać ofertę 29+ 9 zł w tej cenie są nielimitowane rozmowy SMS-y MMS-y i pakiet 20 GB ( po 6 pełnych okresach rozliczeniowych jest 40 GB, po 12 pełnych 50 GB i po 24 pełnych 60 GB) Jeśli potrzeba więcej internetu można wziąć ofertę 39+ 9 i wtedy połączenia są nielimitowane i na start jest przyznawany pakiet 40 GB (po 6 pełnych okresach rozliczeniowych jest 80 GB, po 12 pełnych 100 GB i po 24 pełnych 120 GB).  Zamówienie najlepiej złożyć okres rozliczeniowy przez końcem umowy.  Umowy są na czas nieokreślony. Pozdrawiam :)
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

48 gości i 0 zalogowanych użytkowników