zmiany w abo

zmiany w abo (2021-10-31 14:05)

Pytanie: jeżeli mam teraz pakiet "za 19" i zmienię go na ten "za 29" ale jeszcze przed końcem okresu rozliczeniowego postanowię go zmienić na "za 39" to mi się taka operacja uda? A odwrotnie? Teraz zmienię na"za 39" a jutro będę chciał zmienić na "za 29"? Wszystko przed końcem okresu...? Jak to zadziała???

~gość1635604353474

zmiany w abo (2021-10-31 14:41)

to jest odpowiedź na post:

Pytanie: jeżeli mam teraz pakiet "za 19" i zmienię go na ten "za 29" ale jeszcze przed końcem okresu rozliczeniowego postanowię go zmienić na "za 39" to mi się taka operacja uda? A odwrotnie? Teraz zmienię na"za 39" a jutro będę chciał zmienić na "za 29"? Wszystko przed końcem okresu...? Jak to zadziała???

O uruchomieniu usługi zostaniesz powiadomiony SMS-em. Usługa przedłuża się automatycznie co miesiąc. W zależności co wybierzesz.

[edytowane przez keraj o 14:50 w dniu 2021-10-31]
odpowiedź została zgłoszona do moderacji

zmiany w abo (2021-10-31 14:51)

O uruchomieniu usługi zostaniesz powiadomiony SMS-em. Usługa przedłuża się automatycznie co miesiąc.

</div><div>
</div><div>A co ta wypowiedź wyjaśnia? Przeczytałeś pytanie ze zrozumieniem?
</div>

~gość1635604353474

zmiany w abo (2021-10-31 14:55)

<div>
</div><div>A co ta wypowiedź wyjaśnia? Przeczytałeś pytanie ze zrozumieniem?
</div>

Jeśli zrozumiałeś odpowiedz to powinieneś wiedzieć że potwierdzenie sms , będzie informacją której zmiany dotyczy wykonanej przed końcem okresu rozliczeniowego

zmiany w abo (2021-10-31 15:07)

Jeśli zrozumiałeś odpowiedz to powinieneś wiedzieć że potwierdzenie sms , będzie informacją której zmiany dotyczy wykonanej przed końcem okresu rozliczeniowego
<div>

</div><div>
</div><div>A ty nadal nie zrozumiałeś pierwotnego pytania... Szkoda :-)
</div>

~gość1635604353474

zmiany w abo (2021-10-31 16:52)

<div>
</div>

Zamiast podziękować że ktoś poświęcił czas aby odpowiedzieć na pytanie , bo nie chciałeś przeczytać regulaminu , to jeszcze masz pretensje . Troch to nie w .porządku.

zmiany w abo (2021-10-31 17:49)

Zamiast podziękować że ktoś poświęcił czas aby odpowiedzieć na pytanie , bo nie chciałeś przeczytać regulaminu , to jeszcze masz pretensje . Troch to nie w .porządku.
<div>

</div><div>
</div><div>Chętnie bym ci podziękował gdyby twoja odpowiedź cokolwiek pomogła. Regulamin czytałem. Pytałem o coś innego. Nie zrozumiałeś pytania i jeszcze się obrażasz.</div><div>Zapytałem, co stanie się jeżeli spróbuję dwa razy w jednym okresie rozliczeniowym zmienić usługę?</div><div>I nie chodziło mi o to, że dostanę smsa.
</div>

~gość1635604353474

zmiany w abo (2021-10-31 18:31)

<div>
</div><div>Chętnie bym ci podziękował gdyby twoja odpowiedź cokolwiek pomogła. Regulamin czytałem. Pytałem o coś innego. Nie zrozumiałeś pytania i jeszcze się obrażasz.</div><div>Zapytałem, co stanie się jeżeli spróbuję dwa razy w jednym okresie rozliczeniowym zmienić usługę?</div><div>I nie chodziło mi o to, że dostanę smsa.
</div>

Skoro czytałeś regulamin , to jestem bardzo zawiedziony , że  zadałeś  pytanie gdzie odpowiedz jest właśnie tam.

zmiany w abo (2021-10-31 19:02)

Skoro czytałeś regulamin , to jestem bardzo zawiedziony , że  zadałeś  pytanie gdzie odpowiedz jest właśnie tam.
<div>

</div><div>
</div><div>Skoro jesteś takie biegły w regulaminach to wskaż mi proszę ten właściwy punkt, który wyjaśnia moje wątpliwości.</div><div>Ty wiesz, że tam jest a ja nie umiem znaleźć...</div><div>I nie chodzi mi o informację, że potwierdzenie zmiany otrzymam sms-em...
</div>

~gość1635604353474

zmiany w abo (2021-10-31 20:34)

<div>
</div><div>Skoro jesteś takie biegły w regulaminach to wskaż mi proszę ten właściwy punkt, który wyjaśnia moje wątpliwości.</div><div>Ty wiesz, że tam jest a ja nie umiem znaleźć...</div><div>I nie chodzi mi o informację, że potwierdzenie zmiany otrzymam sms-em...
</div>

Nje jestem biegłym w regulaminach . Jestem tylko użytkownikiem nju , nie znam ich na pamięć lecz czytam je ze zrozumieniem , o czym sam wspomniałeś w pierwszej odpowiedzi . W każdym regulaminie na abonament bez limitu 19 ; 29 ;39. Jest punkt Jak włączyć  , gdzie jest to skrupulatnie opisane.   Tak bez regulaminu . Jest to jak z testamentem , liczy się tylko napisany ostatni . Dokładnie jest ze zleceniem zmiany abonamentu . Tylko tu dzieje się wszystko w okresie rozliczeniowym . Gdzie dostajesz potwierdzenie sms . O czym pisałem w pierwszej odpowiedzi .

odpowiedź

zmiany w abo | ~gość1635604353474 (31.10.2021, 15:07)

</div><div>
</div>
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

250 gości i 0 zalogowanych użytkowników