to jest odpowiedź na post:
Z tego, co pobieżnie widzę, to chyba zaczęło dodawać najnowsze wątki.
Nowe wątki chyba tak, ale na "osi czasu" nie widać ostatnich odpowiedzi w wątkach założonych dawniej. Przykładowo w dziale "nju z rachunkiem / usługi":
w tej chwili ostatni post jest z wczoraj 28.10.2021, godz 8:17, topic
"eSIM w nju (w Orange juz jest)"
Podobnie temat Znikające gigabajty, ostatni post 26.10.2021 o 8:51 mojego autorstwa.
Być może problem dotyczy tylko niektórych działów, aż tak dokładnie tego nie analizowałem.
Poza tym jeśli ktoś dodał odpowiedź w dyskusji, w której brałem udział, dostawałem kiedyś powiadomienie mailem. Teraz wygląda, że to też nie działa.
Innych baboli technicznych czy też niedoróbek można by wymieniać sporo. Np. od zawsze (tzn. dla mnie od zawsze, od ok 6-ciu lat ;-) wkurzało mnie to wyświetlanie w postach masy dziwnych znaczników typu:
<di v=""></di> (spacje dałem celowo, bo inaczej wycina, teraz akurat jak na złość ;-)
Mimo, że w trakcie edycji ich nie widać. Czasem ledwo idzie przeczytać i zrozumieć o co biega. Chociaż na to znalazłem rozwiązanie - przed wysłaniem posta trzeba zaznaczyć cały tekst i nacisnąć usuwanie formatowania (Remove formatting). Taka ikonka "A" w edytorze.
Co do moderacji, że tak powiem merytorycznej, czy raczej chyba już zupełnym jej braku - zgadzam się. Np. przy wielu odpowiedziach jest na czerwono "zgłoszono do moderacji", chociaż treść moim zdaniem nie narusza Regulaminu. Tak jakby to zrobił jakiś bot, albo ktoś dla jaj. Powinno zostać moim zdaniem wyczyszczone. Ale jak widać nikogo od strony operatora to nie obchodzi.
Cóż, nie zdziwiłbym się gdyby to forum wkrótce zaczęło zgłaszać błąd 404 i tak już zostało do końca Wszechświata. Trochę szkoda, bo jednak nieraz można tu dowiedzieć się o fajnych rzeczach.
[edytowane przez stanley99 o 10:24 w dniu 2021-10-29]