forumnju z rachunkiemusługidziwne wskazania zużycia

dziwne wskazania zużycia

dziwne wskazania zużycia (2021-09-22 09:59)

O co chodzi z tymi wskazaniami zużycia internetu na stronie. Raz mi pokazuje 0,5MB (tyle pewnie jest), za chwile 500,5 MB. Loguję się kolejny raz - znowu 0,5. teraz wchodzę znowu 500,5. Skąd się biorą te bzdurne wskazania? Jak to może wpłynąć na zablokowanie transmisji danych?

odpowiedź została zgłoszona do moderacji

dziwne wskazania zużycia (2021-10-07 18:49)

Ponowię pytanie bo nadal nie uzyskałem wyjaśnienia... Dlaczego nju dodaje mi 500MB do faktycznego zużycia? Teraz mam zużycie 200MB a na stronie po zalogowaniu widzę raz 200 a raz 700MB... Jak te niewłaściwe wskazanie będzie się miało do dostępu do danych? Jak zużyję 500MB i nju doda mi te swoje 500 to przy pakiecie 1GB net zostanie zablokowany?

[edytowane przez ianus72 o 19:46 w dniu 2021-10-16]

dziwne wskazania zużycia (2021-10-07 21:30)

Tak odetniemy. My użytkownicy nju. Pisz do Biura Obsługi Klienta. Na koncie oprócz stanu zużycia masz  formularz kontaktowy, który służy do kontaktu z BOK. 

[edytowane przez witek o 22:39 w dniu 2021-10-07]

dziwne wskazania zużycia (2021-10-08 16:43)

to jest odpowiedź na post:

Tak odetniemy. My użytkownicy nju. Pisz do Biura Obsługi Klienta. Na koncie oprócz stanu zużycia masz  formularz kontaktowy, który służy do kontaktu z BOK. 

</div><div>Ty to se możesz użytkowniku odciąć... Forum służy też do kontaktu z osobami kompetentnymi jak pilotka np., które sporo wiedzą i się swoja wiedzą dzielą.  Ty się niestety do tych kompetentnych nie zaliczasz.
</div>

~witka

odpowiedź

dziwne wskazania zużycia | witek (07.10.2021, 21:30)

wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

66 gości i 0 zalogowanych użytkowników

Komunikat o cookies