forumnju z rachunkiemofertaPrzejście z Nju na kartę do oferty abonamentowej

Przejście z Nju na kartę do oferty abonamentowej

Przejście z Nju na kartę do oferty abonamentowej (2021-06-18 18:12)

Po wielu latach posiadania 2 numerów w Nju muszę na głównym numerze zrobić cesję na inną osobę więc musiałem zmigrować z numerami na Nju karta. Zrobiłem to dzisiaj telefonicznie. Od razu chciałem swój numer (który był drugim) z powrotem wrzucić na abonament. Po zalogowaniu, gdy wybieram przejście na abonament wrzuca mi od razu najdroższą ofertę za 39zł a ja chcę tę za 29zł. Jak to zmienić??

Gdy próbowałem przenieść numer bez logowania, to po wypełnieniu wszystkiego i wciśnięciu zatwierdź ofertę zamknęło strone i żadnego powiadomienia nie dostałem.

odpowiedź została zgłoszona do moderacji

Przejście z Nju na kartę do oferty abonamentowej (2021-06-19 10:00)

Jak jesteś na swoim koncie , to wejdz w moja oferta i poszukaj ( zobacz więcej ) tam powinny być inne oferty . Pozdrawiam

odpowiedź została zgłoszona do moderacji

odpowiedź

Przejście z Nju na kartę do oferty abonamentowej | micho78 (18.06.2021, 18:12)

Po wielu latach posiadania 2 numerów w Nju muszę na głównym numerze zrobić cesję na inną osobę więc musiałem zmigrować z numerami na Nju karta. Zrobiłem to dzisiaj telefonicznie. Od razu chciałem swój numer (który był drugim) z powrotem wrzucić na abonament. Po zalogowaniu, gdy wybieram przejście na abonament wrzuca mi od razu najdroższą ofertę za 39zł a ja chcę tę za 29zł. Jak to zmienić??

Gdy próbowałem przenieść numer bez logowania, to po wypełnieniu wszystkiego i wciśnięciu zatwierdź ofertę zamknęło strone i żadnego powiadomienia nie dostałem.
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

60 gości i 0 zalogowanych użytkowników