to jest odpowiedź na post:
Dlatego abonament jest bardziej przyjazny od doładowywania . Masz non stop dostęp do wszystkiego , A nie kombinowanie może uda mi się przechytrzyć system . W Twoim wypadku najpierw doładowujemy a pożniej urchamiamy pakiet nie więcej niż za 29 pln
Ja mam na kartę i nie muszę kombinować. Co cykl usługi doładowuję regularnie i nie mam problemów (zawsze otrzymuje SMS-y na dwa dni przed rozpoczęciem i w dniu rozpoczęcia cyklu) . Problem pojawia się w momencie, gdy wyłącza się i włącza usługę, próbując sterować jej cyklem i zapomni przy tym wyłączyć dane komórkowe lub gdy korzysta się po zleceniu aktywacji usługi, a nie czeka na potw. wlączenia lub doładowuje numer pod koniec cyklu usługi i za parę dni trzeba znowu doładować, bo bezpłatnie jest tylko przez kilka dni. W przypadku milo1111 sugeruje kontakt z BOK, bo z wykresu wyraźnie widać, że w bieżącym cyklu wydana jest zaledwie złotówka, sprawdzą co się stało z pozostałymi 29 zł, ale z mojego doświadczenia wynika, że usługa działa jak w szwajcarskim zegarku :) Pozdrawiam :)
[edytowane przez pilotka o 23:41 w dniu 2021-07-26]