forumnju z rachunkiemofertaŁączenie kont ew. cesja

Łączenie kont ew. cesja

Łączenie kont ew. cesja (2020-04-12 13:09)

<div>Mamy w domu 3 nju. Mam już dosyć oddzielnego płacenia 3 faktur.
</div><div>W Orange szło się do salonu ...</div><div>Jak to zrobić w nju, żeby połączyć wszystkie 3 konta na jedno.</div><div>2 są wykupione na tą samą osobę, jedno jest na inną osobę (migracja z Orange).</div>

Łączenie kont ew. cesja (2020-04-12 18:45)

Może lepszym rozwiązaniem będzie polecenie zapłaty dla każdego numeru , i zapominasz że masz do zapłacenia faktury.

~gość1586709947442

Łączenie kont ew. cesja (2020-04-14 07:52)

Not resolved. Orange Direct Debit ode mnie już nigdy nie dostanie (ech, Kondor i inne systemy bilingowe, złe stawki międzynarodowych...). Muszę mieć nad tym kontrolę. Po drugie łączenie kont otwiera perspektywę współdzielenia pakietów danych ...

Łączenie kont ew. cesja (2020-04-14 12:38)

Hej :) Te dwa zarejestrowane na Ciebie możesz połączyć w jedno konto. Trzeci pozostanie na osobnym koncie. Jeden z tych numerów zarejestrowanych na Ciebie trzeba przenieść najpierw do oferty na kartę (najlepiej zadzwonić na *610), a następnie, jak zostanie przeniesiony złożyć zamówienie na migrację numeru z oferty na kartę do oferty na abonament jako nju dodatkowy. Pozdrawiam :)

odpowiedź

Łączenie kont ew. cesja | rafal2 (14.04.2020, 07:52)

Not resolved. Orange Direct Debit ode mnie już nigdy nie dostanie (ech, Kondor i inne systemy bilingowe, złe stawki międzynarodowych...). Muszę mieć nad tym kontrolę. Po drugie łączenie kont otwiera perspektywę współdzielenia pakietów danych ...
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

227 gości i 0 zalogowanych użytkowników