forumnju z rachunkiemoferta19 zł miesiąc dodatkowy internet do nju na abonament

19 zł miesiąc dodatkowy internet do nju na abonament

19 zł miesiąc dodatkowy internet do nju na abonament (2020-03-27 19:23)

<span aria-hidden="true" class="o-breadcrumbs__separator" ><span class="o-breadcrumbs__content o-breadcrumbs__content--active" ><div >Witam,<div >
<div >
<div >mam ofertę 39+9 i zakupiłem dodatkową usługę "19 zł/miesiąc dodatkowy internet do nju na abonament". <div >Chciałem zapytać dlaczego na moim koncie usługa jest niewidoczna w zakładce njumobile.pl - moje konto - usługi ?<div >Druga rzecz. Dzis od kuriera odebrałem umowę i chwilę później dostałem smsa że "Twój numer internetowy dodatkowy został zaktywowany... " <div >3h później dostałem informację sms że "Pakiet na transfer danych o pełnej prędkości się skończył ...", dostałem również maila dotyczącego numeru przypisanego do "dodatkowego internetu" że "Pakiet na transfer danych o pełnej prędkości się skonczył. Prędkość ściągania danych obniży się do maks. 1Mb/sek. i obowiązuje do końca tego okresu rozliczeniowego."<div >Jak to możliwe?!!! <div >Zgodnie z moim stażem abonament dodatkowy internet powinien zwiększać pakiet o 60GB  więc w proporcji do końca okresu rozliczeniowego powinienem mieć przynajmniej 20Gb a nie zużyłem tego w ciągu  3GB.<div >Reasumując wg powyższych informacji skończył mi się internet na głównym numerze oraz na internetowym dodatkowym.<div >Jednak gdy sprawdzam ile zostało mi internetu dostaję informację że 6,6Gb. <div >Proszę o wyjaśnienie wszystkich powyższych niejasności.

19 zł miesiąc dodatkowy internet do nju na abonament (2020-03-27 19:56)

Hej :) To nie jest Biuro Obsługi Klienta, tylko forum użytkowników nju, stąd te pytania powinieneś zadać przez formularz kontaktowy dostępny po zalogowaniu na konto nju mobile.  Jeżeli  to dziś dopiero podpisałeś umowę, to będziesz mógł przejść na numer dodatkowy, ale dopiero w ciągu 24 godzin ten numer powinien być podpięty.  Nie szukasz tego w zakładce usługi, tylko przejdź na numery dodatkowe klikając w link. Ponadto, zgodnie z regulaminem przez pierwszy niepełny cykl rozliczeniowy otrzymujesz proporcjonalną ilość danych i opłata jest proporcjonalna.  Usługa stażowa potrajająca pakiet będzie działała od pierwszego, pełnego okresu rozliczeniowego, zakładając że masz w sieci staż 24 miesiące lub więcej, wtedy otrzymasz 60 GB. W sprawie wykorzystania danych napisz do BOK. Pozdrawiam :)

odpowiedź

19 zł miesiąc dodatkowy internet do nju na abonament | pilotka (27.03.2020, 19:56)

Hej :) To nie jest Biuro Obsługi Klienta, tylko forum użytkowników nju, stąd te pytania powinieneś zadać przez formularz kontaktowy dostępny po zalogowaniu na konto nju mobile.  Jeżeli  to dziś dopiero podpisałeś umowę, to będziesz mógł przejść na numer dodatkowy, ale dopiero w ciągu 24 godzin ten numer powinien być podpięty.  Nie szukasz tego w zakładce usługi, tylko przejdź na numery dodatkowe klikając w link. Ponadto, zgodnie z regulaminem przez pierwszy niepełny cykl rozliczeniowy otrzymujesz proporcjonalną ilość danych i opłata jest proporcjonalna.  Usługa stażowa potrajająca pakiet będzie działała od pierwszego, pełnego okresu rozliczeniowego, zakładając że masz w sieci staż 24 miesiące lub więcej, wtedy otrzymasz 60 GB. W sprawie wykorzystania danych napisz do BOK. Pozdrawiam :)
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

85 gości i 0 zalogowanych użytkowników