Masz abonament, na kartę lub internet mobilny ?
przejdź do kontana njumobile.pl
Masz subskrypcję lub światłowód ?
przejdź do kontana nju.pl
Witam, od kilku godzin nie mam zasięgu / nie mogę zalogować się do sieci. W miejscu zasięgu pojawiają się kropki (iPhone) i w ustawieniach sieci jest "brak sieci". Restartowałem telefon, wyjmowałem i wkładałem SIM, nie pomaga. Co ciekawe wifi calling działa normalnie, mogę dzwonić póki jestem połączony z wifi. Jakaś awaria sieci czy uszkodzenie SIM czy telefonu?
Hej :) Opis wskazuje na awarię. Wyślij zgłoszenie techniczne w tej sprawie przez formularz kontaktowy dostępny po zalogowaniu na konto nju mobile. Opisz utrudnienia, podaj dokładną lokalizację (wraz z podaniem kodu pocztowego). Pozdrawiam :)
<div>Hej,</div><div>Od kilku dni mam ogromne problemy z dostępem do internetu i sa problemy z poprawnym działaniem sieci. </div><div>Nie wiem czy to kwestia przeciążeń czy uszkodzenia BTSu, ale używanie internetu jest niemal niemożliwe z tą prędkością przesyłu danych a bywa, że i połączenia telefoniczne szarpie. </div><div>Proszę o zweryfikowanie i naprawę tego punktu dostepu.</div><div></div><div>Dokłądny adres : </div><div>Kościuszki 18, 02-495 Warszawa </div><div></div><div>pozdrawiam,</div><div>Arek Kaźmierczak</div>
<div>Arek.</div><div>Dobrze by było zgłosić to przez formularz kontaktowy po zalogowaniu się na swoje konto.</div><div>Nikt z forumowiczów nic nie może pomóc.</div><div>Pozdrawiam</div>
Brak zasięgu
A u mnie jest.Zgłaszaj sprawę do BOK i podaj, w jakiej miescowości. Bo 50km obok zasięg może być.
Dzisiaj napotkałem problem z zasięgiem internetu mobilnego w aplikacji you tube że się zacinał film
Od kilku dni mam problem z siecią. Albo wyświetla się jedna kreska albo "brak sieci".
Mam to samo. Mamy 3 numery w nju i na każdym telefonie to samo. Albo brak sieci albo jedna kreska...
Tu piszecie o małej ilości kresek i innych rzeczach , A czy zgłosiliście swoje problemy do BOK ? , bo tutaj i tak wam nikt nic nie pomorze.
Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.
140 gości i 0 zalogowanych użytkowników