forumnju z rachunkiemofertaPrzeniesienie nr do nju dodatkowy

Przeniesienie nr do nju dodatkowy

Przeniesienie nr do nju dodatkowy (2019-01-12 07:34)

Aktualnie posiadam nr główny w nju abonament. Chcę dołączyć dodatkowy nr (przeniesienie z orange). Numer który chcę przenieść jest w ofercie abonamentowej, umowa do marca br. którą zawarła żona. Moje pytanie jest następujące: czy żona ma wypowiedzieć umowę z przeniesieniem do orange na kartę, później zmiana danych i ja przenoszę do nju? 
Druga wersja: przenosimy nr żony do nju na kartę, później zmiana danych i ja dołączam nr do mojego (jak wygląda kwestia wypowiedzenia umowy, nju to przecież orange)??  Która opcja korzystniejsza??

Przeniesienie nr do nju dodatkowy (2019-01-12 17:44)

Witam serdecznie :) Pierwsza opcja jest lepsza, z tego względu, że jest jakiś problem z bezpośrednią migracją z abonamentu w Orange do nju na kartę. Lepiej zmigrować numer na kartę w Orange, dokonać przerejestrowania w salonie,  a następnie zmigrować do nju na kartę SMS-em o treści nju pod numer 601. Po dokonaniu migracji złożyć zamówienie na nju dodatkowy. Pozdrawiam :)

odpowiedź

Przeniesienie nr do nju dodatkowy | simi79 (12.01.2019, 07:34)

Aktualnie posiadam nr główny w nju abonament. Chcę dołączyć dodatkowy nr (przeniesienie z orange). Numer który chcę przenieść jest w ofercie abonamentowej, umowa do marca br. którą zawarła żona. Moje pytanie jest następujące: czy żona ma wypowiedzieć umowę z przeniesieniem do orange na kartę, później zmiana danych i ja przenoszę do nju? 
Druga wersja: przenosimy nr żony do nju na kartę, później zmiana danych i ja dołączam nr do mojego (jak wygląda kwestia wypowiedzenia umowy, nju to przecież orange)??  Która opcja korzystniejsza??
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

62 gości i 0 zalogowanych użytkowników