Witam, od około miesiąca borykam się z problemem. Mianowicie nie działają mi przeglądarki (tylko YouTube działa na przeglądarce, bo nie mogę na niego wejść przez aplikację), snapchat, twitter i już wspomniany YouTube wtedy, gdy nie jestem połączona z wifi, bo gdy jestem-wszystko działa. Próbowałam już wszystkiego, myślałam że to wina aplikacji ale no nie jest to jedna aplikacja tylko kilka, ustawieniach nic nie zmieniałam i tak nagle przestały działać. Próbowałam już wszystkiego, czyściłam pamięć podręczna aplikacji, restartowalam i resetowalam telefon i nic nie daje. Nie ma też możliwości, żebym miała wyłączane w ustawieniach dane mobilne dla tych aplikacji. Proszę o pomoc bo to już na prawdę staje się męczące. Dodam też że reszta aplikacji normalnie działa. Kontaktowałam się już z njumobile telefonicznie ale z niewiadomych przyczyn się rozłączyło i nie mogłam się potem dodzwonić, bo odrzucało a aktualnie nie mam możliwości, by skontaktować się z nimi z innego numeru. Jestem pewna, że jest to problem sieci między innymi też dlatego, że gdy korzystam z karty z np T-Mobile, wszystko normalnie działa.