forumnju z rachunkiemusługiZmiana karty sim samodzielna

Zmiana karty sim samodzielna

Zmiana karty sim samodzielna (2018-09-14 16:46)

Witam, wysłałem na nr 80512 nr puk aktualnej karty. Od godziny nie dostałem żadnej informacji, która ma dotyczyć dalszego postępowania. Ile wynosi czas oczekiwania i czy powinno to tyle trwać. 

~evveou

Zmiana karty sim samodzielna (2018-09-15 07:59)

to jest odpowiedź na post:

Witam, wysłałem na nr 80512 nr puk aktualnej karty. Od godziny nie dostałem żadnej informacji, która ma dotyczyć dalszego postępowania. Ile wynosi czas oczekiwania i czy powinno to tyle trwać. 

U mnie też nic od kilkunastu godzin. Czyżby automat miał weekend? Czy ta procedura wogóle działa?

Zmiana karty sim samodzielna (2018-09-15 12:28)

Czas oczekiwania na odpowiedź nie jest określony w regulaminie, ale sam proces wymiany powinien być zrealizowany do 24 godzin. Na niektórych SIM-kach jest problem z wymianą, stąd jeżeli minęły 24 godziny napiszcie zgłoszenie do Biura Obsługi Klienta przez formularz kontaktowy- zlecą wysyłkę karty kurierem DPD., obniżając koszt wymiany do 10 zł (koszt zgodny z cennikiem to 25 zł).

Zmiana karty sim samodzielna (2018-09-28 20:43)

Straszny badziew. 
Podejmuję się samodzielnej wymiany, bo zależy mi na czasie i i tak mam czekać aż ktoś łaskawie wyśle kuriera? Nie wspominając, że zaznaczają, że na zgłoszenia odpowiadają W CIĄGU 7 DNI O_o  Paranoja. 

odpowiedź

Zmiana karty sim samodzielna | dolly (15.09.2018, 07:59)

U mnie też nic od kilkunastu godzin. Czyżby automat miał weekend? Czy ta procedura wogóle działa?
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

40 gości i 1 zalogowanych użytkowników