forumnju na kartęofertaNielimitowane rozmowy w nju na kartę

Nielimitowane rozmowy w nju na kartę

Nielimitowane rozmowy w nju na kartę (2018-08-22 07:48)

<div>Witam.Mam kilka pytań i duże wątpliwości  co do usługi. Mam od niedawna nju na kartę i to na prawdę chyba jeszcze niedługo ponieważ dzisiaj bardzo się zdenerwowałem. Co się okazało?: Aktywowałem usługę nielimitowanych rozmów (tą po przekroczeniu kwoty 29zł) w dniu: 23.06.2018, potem kwotą również 30 zł doładowałem telefon w sierpniu 11.08. i co się okazało? Że mimo doładowania w sierpniu kwotą 30 zł usługa jest ważna tylko do 22 sierpnia czyli w sumie przedłuża się okres od pierwszego ładowania.
</div><div>Pani na infolinii powiedziała mi że przed doładowaniem w sierpniu mogłem wyłączyć usługę->doładować telefon->włączyć usługę i byłaby usługa ważna na miesiąc od momentu ładowania czyli od 11.08. Czy to nie jest całkowicie bez sensu patrząc od strony klienta?
</div><div>
</div>

~adam

Nielimitowane rozmowy w nju na kartę (2018-08-22 18:38)

<div align="left">Jak działa usługa jest określone w jej regulaminie i warto go przeczytać, by potem uniknąć przykrych niespodzianek. Cykl usługi nie ma związku z doładowaniem. Usługa działa w cyklach 30-dniowych, zaś pierwszy dzień cyklu to dzień jej włączenia. Nie trzeba pamiętać kiedy zaczyna się cykl, bo przychodzą SMS-y. W cyklu usługi wydajesz 29 zł i masz nielimitowane rozmowy, SMS-y, MMS-y i pakiet danych, ale tylko do końca cyklu usługi i tak co 30 dni, czyli usługa nie wydłuża się od doładowania. 23.06 włączyłeś do 22.07 byla ważna, potem 23.07- 22.08, doładowanie zrobiłeś troszkę późno, więc masz mniej czasu na osiągnięcie progu. A kolejne wykonaj 23.08. 

[edytowane przez pilotka o 18:39 w dniu 2018-08-22]

odpowiedź

Nielimitowane rozmowy w nju na kartę | ~adam (22.08.2018, 07:48)

<div>Witam.Mam kilka pytań i duże wątpliwości  co do usługi. Mam od niedawna nju na kartę i to na prawdę chyba jeszcze niedługo ponieważ dzisiaj bardzo się zdenerwowałem. Co się okazało?: Aktywowałem usługę nielimitowanych rozmów (tą po przekroczeniu kwoty 29zł) w dniu: 23.06.2018, potem kwotą również 30 zł doładowałem telefon w sierpniu 11.08. i co się okazało? Że mimo doładowania w sierpniu kwotą 30 zł usługa jest ważna tylko do 22 sierpnia czyli w sumie przedłuża się okres od pierwszego ładowania.
</div><div>Pani na infolinii powiedziała mi że przed doładowaniem w sierpniu mogłem wyłączyć usługę->doładować telefon->włączyć usługę i byłaby usługa ważna na miesiąc od momentu ładowania czyli od 11.08. Czy to nie jest całkowicie bez sensu patrząc od strony klienta?
</div><div>
</div>
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

98 gości i 0 zalogowanych użytkowników