forumnju z rachunkiemofertaNienależnie naliczone opłaty - brak wyjaśnień w liście połączeń

Nienależnie naliczone opłaty - brak wyjaśnień w liście połączeń

Nienależnie naliczone opłaty - brak wyjaśnień w liście połączeń (2018-04-30 16:43)

Mam Nju z rachunkiem za 29 zł + od nowego okresu rozliczeniowego numer dodatkowy +9 złotych. I nagle dostałem fakturę na 40,82 złotego, lista połączeń numeru  pokazuje kwotę 29 złotych, numer dodatkowy za ten okres pokazuje 0,50 zł. Nie było usług dodatkowych i nie było numerów specjalnych. Ktoś może mi wytłumaczyć czemu tak się dzieje?

Nienależnie naliczone opłaty - brak wyjaśnień w liście połączeń (2018-04-30 17:52)

to jest odpowiedź na post:

Mam Nju z rachunkiem za 29 zł + od nowego okresu rozliczeniowego numer dodatkowy +9 złotych. I nagle dostałem fakturę na 40,82 złotego, lista połączeń numeru  pokazuje kwotę 29 złotych, numer dodatkowy za ten okres pokazuje 0,50 zł. Nie było usług dodatkowych i nie było numerów specjalnych. Ktoś może mi wytłumaczyć czemu tak się dzieje?

Tak bez bilingu trudno, natomiast na pewno na pierwszej fakturze za dodatkowy jest wyrównanie od momentu aktywacji do końca okresu rozliczeniowego + przedpłata 9.00 zł za kolejny miesiąc. Jesteś pewien, że nie wysyłałeś SMS-a na numer międzynarodowy, to akurat byłoby 0.50 zł? :)

[edytowane przez pilotka o 17:53 w dniu 2018-04-30]

odpowiedź

Nienależnie naliczone opłaty - brak wyjaśnień w liście połączeń | don (30.04.2018, 16:43)

wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

30 gości i 0 zalogowanych użytkowników