Masz abonament, na kartę lub internet mobilny ?
przejdź do kontana njumobile.pl
Masz subskrypcję lub światłowód ?
przejdź do kontana nju.pl
Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak krok po kroku podłączyć numer z Nju na Kartę do Mojego Głównego Numeru (Nju z Rachunkiem). Obydwa numery są na Mnie zarejestrowane.Próbowałem już przez przenoszenie numeru w zakładce "nju dodatkowy" lecz po weryfikacji numeru wyskakuję mi błąd "<span >Zweryfikuj numer. Podany numer jest niepoprawny lub nie jest aktualnym kontraktem nju buzz."
Jednak poradziłem Sobie. Wątek do zamknięcia
to jest odpowiedź na post:
Wypadało by napisać w jaki sposób sobie poradziłeś bo właśnie próbuję rozwiązać ten sam problem.
Jeżeli numer podstawowy nie został jeszcze przeniesiony, trzeba wpisać numer tymczasowy jako ten, który masz w nju mobile. I potem wpisać numer dodatkowy, który ma być zmigrowany z oferty na kartę.
Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak krok po kroku podłączyć numer z Nju na Kartę do Mojego Głównego Numeru (Nju z Rachunkiem). Obydwa numery są na Mnie zarejestrowane.Próbowałem już przez przenoszenie numeru w zakładce "nju dodatkowy" lecz po weryfikacji numeru wyskakuję mi błąd "Zweryfikuj numer. Podany numer jest niepoprawny lub nie jest aktualnym kontraktem nju buzz."
Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.
122 gości i 0 zalogowanych użytkowników