forumnju na kartęusługiopis usługi Blokada uniemożliwia dostęp i korzystanie z serwisów Premium.

opis usługi Blokada uniemożliwia dostęp i korzystanie z serwisów Premium.

opis usługi Blokada uniemożliwia dostęp i korzystanie z serwisów Premium. (2017-12-21 20:57)

właśnie o jakim premium tu mowa, bo nie kumam? czy np do serwisów premium nie zalicza sie internet LTE? jak aktywuje, to czy mi nie odetnie LTE? gdzieś już w necie o tym ktoś pisał w sieci Orange i nagle nie miał internetu po aktywacji tej usługi. brak objaśnienia, co to magiczne Premium oznacza???????????

opis usługi Blokada uniemożliwia dostęp i korzystanie z serwisów Premium. (2017-12-21 21:43)

~marta

opis usługi Blokada uniemożliwia dostęp i korzystanie z serwisów Premium. (2017-12-21 21:45)

to jest odpowiedź na post:

właśnie o jakim premium tu mowa, bo nie kumam? czy np do serwisów premium nie zalicza sie internet LTE? jak aktywuje, to czy mi nie odetnie LTE? gdzieś już w necie o tym ktoś pisał w sieci Orange i nagle nie miał internetu po aktywacji tej usługi. brak objaśnienia, co to magiczne Premium oznacza???????????

~marta

opis usługi Blokada uniemożliwia dostęp i korzystanie z serwisów Premium. (2017-12-21 21:46)

~marta

opis usługi Blokada uniemożliwia dostęp i korzystanie z serwisów Premium. (2017-12-22 09:31)

<span > co to magiczne Premium oznacza???????????

odpowiedź

opis usługi Blokada uniemożliwia dostęp i korzystanie z serwisów Premium. | lem (22.12.2017, 09:31)

wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

192 gości i 0 zalogowanych użytkowników

Komunikat o cookies