forumnju z rachunkiemofertaPierwsze wakacje z NJU...

Pierwsze wakacje z NJU...

Pierwsze wakacje z NJU... (2017-06-16 20:20)

...na Teneryfie i wtopa proszę Państwa,wstyd! Obydwa numery nie działają od wczoraj,dodzwonić się do BOK nie można...Gdyby nie służbówka TMobila to nie miałbym kontaktu ze światem.Czy może mi ktoś sensownie wytłumaczyć WTF !?

Pierwsze wakacje z NJU... (2017-06-16 22:36)

Sensownie tego nie wytłumaczę, ale wniosek taki, że w dalszych/dłuższych wypadach warto mieć ze sobą dodatkowy telefon awaryjny, z kartą w innej sieci.  Także takowy posiadam, w domu jest czynny non stop "w razie czego" i jest zawsze zabierany na "poważniejsze" wyjazdy, również "w razie czego". 

EDIT. P.S. Może pobawić się z wyszukiwaniem/wybieraniem sieci? Tak tylko gdybam.

[edytowane przez stanley99 o 22:41 w dniu 2017-06-16]

Pierwsze wakacje z NJU... (2017-06-17 13:48)

Ok ,dziś się dodzwoniłem do BOK...Numery ,które mi nie działały nie miały po prostu aktywowanego roamingu... :) Jeden należy do żony drugi do dziecka a i tak gdy wyjeżdżamy gdzieś razem to korzystamy z mojego.ehhh człowiek uczy się całe życie a i tak głupi umrze ;)

Temat uważam za zamknięty

odpowiedź

Pierwsze wakacje z NJU... | panicz (17.06.2017, 13:48)

Ok ,dziś się dodzwoniłem do BOK...Numery ,które mi nie działały nie miały po prostu aktywowanego roamingu... :) Jeden należy do żony drugi do dziecka a i tak gdy wyjeżdżamy gdzieś razem to korzystamy z mojego.ehhh człowiek uczy się całe życie a i tak głupi umrze ;)

Temat uważam za zamknięty
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

50 gości i 0 zalogowanych użytkowników