forumnju z rachunkiemofertaPodpisanie umowy w konkretny dzień?

Podpisanie umowy w konkretny dzień?

Podpisanie umowy w konkretny dzień? (2017-06-01 17:06)

Jeżeli dobrze rozumiem, umowę z nju można podpisać tylko przez kuriera.
Czy mogę go zamówić np. na poniedziałek?

~kababasu

Podpisanie umowy w konkretny dzień? (2017-06-01 20:49)

Nie możesz. Wyślą jak przygotują umowę. 

Podpisanie umowy w konkretny dzień? (2017-06-01 23:54)

Kiedyś było tak, że jak miał przyjechać kurier to przychodził SMS z taką informacją i poprzez SMS można było wybrać inny dzień dostawy, jeden z 3 najbliższych dni roboczych, czyli dzisiaj, jutro lub pojutrze.

Nie wiem jak jest obecnie ale jeśli ten mechanizm działa to jeśli dostawa będzie w czwartek lub w piątek to możesz przesunąć na poniedziałek. Albo jak kurier zadzwoni to z nim umów się indywidualnie.
Mi raz kurier przywiózł umowę do pracy, bo mu akurat to pasowało, a innym razem umówiliśmy się na ulicy jak wracałem z pracy. Kwestia dogadania z kurierem - ja trafiałem na normalnych ludzi i nie miałem z tym problemu.

odpowiedź

Podpisanie umowy w konkretny dzień? | nju_klient (01.06.2017, 23:54)

Kiedyś było tak, że jak miał przyjechać kurier to przychodził SMS z taką informacją i poprzez SMS można było wybrać inny dzień dostawy, jeden z 3 najbliższych dni roboczych, czyli dzisiaj, jutro lub pojutrze.

Nie wiem jak jest obecnie ale jeśli ten mechanizm działa to jeśli dostawa będzie w czwartek lub w piątek to możesz przesunąć na poniedziałek. Albo jak kurier zadzwoni to z nim umów się indywidualnie.
Mi raz kurier przywiózł umowę do pracy, bo mu akurat to pasowało, a innym razem umówiliśmy się na ulicy jak wracałem z pracy. Kwestia dogadania z kurierem - ja trafiałem na normalnych ludzi i nie miałem z tym problemu.
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

34 gości i 1 zalogowanych użytkowników