forumnju z rachunkiemofertaRoaming po 15 Czerwca

Roaming po 15 Czerwca

Roaming po 15 Czerwca (2017-05-15 10:52)

Witam 
<font color="#185d68">
</font>
<font color="#185d68">Czy jeśli NJU jest na zasadach Orange czy będzie obowiązywało poniższe </font>
<font color="#185d68">
</font>
<font color="#185d68">
Zgodnie z unijnymi regulacjami, klienci Orange Polska w trakcie podróży do krajów UE oraz trzech innych państw europejskich (m.in. Norwegii), będą mogli korzystać z usług na takich samych zasadach jak w kraju. Jeśli mają abonament z nielimitowanymi usługami, będą mogli swobodnie i bez ograniczeń rozmawiać, SMS-ować czy korzystać z transmisji danych także za granicą, bez obaw o dodatkowe koszty. Oraz klienci którzy nie korzystają z nielimitowanych ofert abonamentowych, będą rozliczani wg stawek krajowych. Jeśli klient posiada pakiet minut w ramach abonamentu, będzie go mógł wykorzystać również na rozmowy w roamingu w krajach UE oraz w Norwegii, Islandii i Lichtensteinie. Po wykorzystaniu pakietu zapłaci za połączenia według tej samej stawki w kraju i w roamingu</font>

Roaming po 15 Czerwca (2017-05-16 16:28)

Czy jeśli w ofercie mam 10GB interentu, to po wykorzystaniu tego pakietu za granicą internet zwalnia, czy jest naliczany za dodatkową opłatą?

~kemot33

Roaming po 15 Czerwca (2017-05-16 17:26)

Czy naprawdę każde pytanie dotyczące roamingu musi być zadawane w każdym wątku po raz kolejny?  Potem nawet się już nikomu szukać odpowiedzi nie chce:

1. Usługi w roamingu
2. Nowy cennik roamingowy w nju z rachunkiem

nju_klient już na ten temat pisał, ja już pisałem jak sprzeczne informacje w BOK podają...  
wystarczy wykazać minimum chęci znalezienia informacji

[edytowane przez martinezcb o 17:29 w dniu 2017-05-16]

Roaming po 15 Czerwca (2017-06-15 16:19)

Witam,
Co z połaczeniami z Polski do krajów Unii? miałobyć tak jak w Polsce. Czy ktoś się orientuje jak to włączyć?

Roaming po 15 Czerwca (2017-06-15 17:03)

to jest odpowiedź na post:

Witam,
Co z połaczeniami z Polski do krajów Unii? miałobyć tak jak w Polsce. Czy ktoś się orientuje jak to włączyć?

to nie jest roaming tylko rozmowa zagraniczna,wg stawek dotychczasowych, zasady roamingu obowiazuja ZA GRANICĄ

~jaan

odpowiedź

Roaming po 15 Czerwca | ~kemot33 (16.05.2017, 16:28)

Czy jeśli w ofercie mam 10GB interentu, to po wykorzystaniu tego pakietu za granicą internet zwalnia, czy jest naliczany za dodatkową opłatą?
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

77 gości i 0 zalogowanych użytkowników