forumnju z rachunkiemofertaNumer dodatkowy przy przeniesieniu z innej sieci

Numer dodatkowy przy przeniesieniu z innej sieci

Numer dodatkowy przy przeniesieniu z innej sieci (2017-05-16 08:45)

Witam! Kończy mi się umowa z Play i mam do przeniesienia 4 numery. Chciałbym 2 numery z rachunkiem a 2 jako dodatkowe za 9PLN. Czy jest to mozliwe?

~piotrm

Numer dodatkowy przy przeniesieniu z innej sieci (2017-06-14 19:40)

Nie. Dodatkowy tylko jeden. Jeśli masz 4 numery możesz robić to na dwie umowy.

~archi3

Numer dodatkowy przy przeniesieniu z innej sieci (2017-06-15 10:23)

Ale można mieć dwie umowy na jedną osobę? Cz w takim przypadku mogą być dwie umowy na jednym rachunku?

~etm

Numer dodatkowy przy przeniesieniu z innej sieci (2017-06-15 11:12)

@~archi3
nie mieszaj, bo ~piotrm pyta o to co jest akurat w Nju dostępne, czyli o dwa zestawy tandemowe.
Każdy tandem działa niezależnie, więc dla każdego tandemu można wybrać odpowiednią dla nich ofertę.

@~etm
Jedna osoba może mieć kilkanaście umów, czyli kilkanaście numerów.
Każdy numer wymaga osobnej umowy, czyli mając tandem potrzebujesz 2 umów: jedną na numer główny, a drugą na numer dodatkowy.
Jak już wyżej napisałem nic nie stoi na przeszkodzie, abyś miał np. dwa zestawy tandemowe, za które będziesz płacił osobno i będziesz otrzymywał łącznie 2 faktury za 4 numery.
Nie ma możliwości, abyś za dwa tandemy (4 numery) otrzymywał tylko jedną fakturę.

Numer dodatkowy przy przeniesieniu z innej sieci (2017-06-17 15:06)

Dzień dobry,

czy jest możliwość dodania nr dodatkowego, który należy do mojej żony? To, znaczy nr główny, który mam w nju mobile jest zarejestrowany na mnie, a nr dodatkowy, jest zarejestrowany na żonę.
Proszę o informację.

~karo89

Numer dodatkowy przy przeniesieniu z innej sieci (2017-06-17 18:29)

@~karo89
Oba numery muszą być zarejestrowane na jedną osobę, czyli jeśli chcesz dołączyć numer żony do swojego głównego to najpierw zrób cesję z żony na siebie, a potem zleć przeniesienie numeru do Nju jako Nju Dodatkowy.

odpowiedź

Numer dodatkowy przy przeniesieniu z innej sieci | ~piotrm (16.05.2017, 08:45)

Witam! Kończy mi się umowa z Play i mam do przeniesienia 4 numery. Chciałbym 2 numery z rachunkiem a 2 jako dodatkowe za 9PLN. Czy jest to mozliwe?
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

135 gości i 0 zalogowanych użytkowników