forumnju z rachunkiemusługiUsługa " im dłużej tym lepiej"

Usługa " im dłużej tym lepiej"

Usługa " im dłużej tym lepiej" (2017-03-29 15:49)

Proszę wybaczyć, ale albo ja jestem "nierozgarnięta" albo informacje są zawile napisane . Chcę wymieniona w temacie usługę . Wczytywam się w jej opis i nie rozumiem. Napisano - " <span >Z usługą "im dłużej, tym lepiej" już po trzecim miesiącu w nju z rachunkiem przestaje Cię obowiązywać minimalna kwota rachunku 9 zł. To oznacza, że jak w danym miesiącu nie będziesz korzystać z telefonu, to nic nie zapłacisz.<span > "  Co znaczy j" jak  nie będziesz korzystać" ? W ogóle nie używać telefonu? ( to po co mi on???)  A jak używam to ile płacę ? Tylko za wykonane połączenia , wysłane SMSy , itp zgodnie z cennikiem? Np. wygadałam 11 zł , czy tylko tyle będzie wynosił rachunek????   

~kaśka

Usługa " im dłużej tym lepiej" (2017-03-31 07:22)

Nie czytałaś regulaminu. Tam jest to wyjaśnione.

~admini

Usługa " im dłużej tym lepiej" (2017-03-31 08:50)

Minimalna kwota rachunku oznacza ni mniej ni więcej tylko minimalną kwotą rachunku. Przez pierwsze 3 miesiące wynosi ona 9 zł. Oznacza to że jak skorzystasz z usług za 11 zł, to zapłacisz 11 zł (bo jest to więcej niż 9 zł) a jak skorzystasz z usług za 5 zł to zapłacisz 9 zł (bo taka jest minimalna kwota rachunku przez te 3 miesiące). Po 3 miesiącach jak skorzystasz z usług za 5 zł to zapłacisz 5 zł, jak za 0 zł to nic nie zapłacisz (bo nie ma już minimalnego rachunku 9 zł). Nic zawiłego w tym nie ma.

odpowiedź

Usługa " | im dłużej tym lepiej" (martinezcb)

Minimalna kwota rachunku oznacza ni mniej ni więcej tylko minimalną kwotą rachunku. Przez pierwsze 3 miesiące wynosi ona 9 zł. Oznacza to że jak skorzystasz z usług za 11 zł, to zapłacisz 11 zł (bo jest to więcej niż 9 zł) a jak skorzystasz z usług za 5 zł to zapłacisz 9 zł (bo taka jest minimalna kwota rachunku przez te 3 miesiące). Po 3 miesiącach jak skorzystasz z usług za 5 zł to zapłacisz 5 zł, jak za 0 zł to nic nie zapłacisz (bo nie ma już minimalnego rachunku 9 zł). Nic zawiłego w tym nie ma.
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

99 gości i 0 zalogowanych użytkowników