Niekatywne konto

Niekatywne konto (2017-02-28 11:17)

Cześć, dzisiaj powinienem was opuścić, ale mój numer jest nieaktywny u nowego operatora. Domyślam się, że to za sprawą nieopłaconego rachunku. Tylko nie mogę go opłacić bo mój numer nie jest aktywny także w starej sieci i nie mogę przepisać kodu potwierdzającego przelew... (SMS nie przychodzi) Co mam zrobić w takim wypadku, na infolinie też nie mam jak zadzwonić, a do obsługi klienta nie ma mail'a na stronie

Niekatywne konto (2017-02-28 12:25)

jeśli opłacenie zaległego rachunku przewyższa Twoje możliwości rozwiązywania problemów to zawsze możesz poprosić np. mamę, aby opłaciła Twój rachunek.

Ja uważam, że zawsze znajdzie się jakiś sposób tylko trzeba chcieć rozwiązać dany problem, a jak nie chcesz to zgodnie z powiedzeniem złej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy.

odpowiedź

Niekatywne konto | przemo098 (28.02.2017, 11:17)

Cześć, dzisiaj powinienem was opuścić, ale mój numer jest nieaktywny u nowego operatora. Domyślam się, że to za sprawą nieopłaconego rachunku. Tylko nie mogę go opłacić bo mój numer nie jest aktywny także w starej sieci i nie mogę przepisać kodu potwierdzającego przelew... (SMS nie przychodzi) Co mam zrobić w takim wypadku, na infolinie też nie mam jak zadzwonić, a do obsługi klienta nie ma mail'a na stronie
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

83 gości i 0 zalogowanych użytkowników