forumnju z rachunkiemofertaCzy będzie odpowiedź na ofertę - a2mobile ?

Czy będzie odpowiedź na ofertę - a2mobile ?

Czy będzie odpowiedź na ofertę - a2mobile ? (2017-01-10 14:47)

Korzystam z oferty NJU na abonament jednak muszę przyznać że oferta a2mobile jest bardziej atrakcyjna (patrz na kartę za 25 zł). Pytanie moje jest następujące czy będzie odpowiedź na na powyższą ofertę - czy po staremu ?

Czy będzie odpowiedź na ofertę - a2mobile ? (2017-01-10 21:11)

Odpowiem Ci tak jak zawsze Nju odpowiada na Facebooku:

"nie zdradzamy swoich planów, o nowych promocjach będziemy informować na bieżąco." :)

Czy będzie odpowiedź na ofertę - a2mobile ? (2017-01-11 11:49)

A na co tu odpowiadać.

Zabraknie Ci 10GB i jeśli będziesz chciał dodatkowy transfer to kolejne 5GB kosztuje jedyne 15zł, a w Nju po 6 miesiącach za friko będziesz miał razem 20GB zamiast 10.
A2 póki co nie oferuje MMS-ów, także nawet jakbyś chciał za nie dodatkowo zapłacić to nie wyślesz żadnego MMS-a, a w Nju MMS-y masz gratis razem z SMS.

Jak widać oferta A2 nie jest jakaś wyjątkowo super ale każdy ma swoje potrzeby.
Jeśli owe 4zł są dla Ciebie bardzo istotne to zmień sieć i po krzyku.

Czy będzie odpowiedź na ofertę - a2mobile ? (2017-01-12 13:11)

Do ... trola
Po 2 latach mam aż... 3 GB ! a u nich od razu 5 GB bez łaski i oczekiwania- MMS dawno już z nich nie korzystam wystarczy mi e-mail - stacjonarne 100 min nawet do dzwonienia okazjonalnego gdzie u Was jest 0,12 zł /min w zupełności wystarczy a robi różnicę. Tam zapłacę max 25 zł gdzie u was 19+10+9. Jak potrafisz liczyć to "troluj" dalej I PO KRZYKU

Czy będzie odpowiedź na ofertę - a2mobile ? (2017-01-12 14:45)

To skoro uważasz, że tak bardzo przepłacasz to czemu nie włączysz sobie uslugi obniżającej koszty i "im dłużej tym lepiej"? 

Czy będzie odpowiedź na ofertę - a2mobile ? (2017-01-12 18:18)

@krawczyk57
1GB masz w ofercie "Rozmowy i Internet" za 19zł, wtedy za 2 letni staż wyjdą 3GB.

Skoro pisałeś o ofercie A2 za 25zł, gdzie dają 10GB to ja pisałem w domyśle o "Wszystko komórkowe" za 29zł, gdzie masz też w standardzie 10GB, ale za 2 letni staż miałbyś bez łaski 30GB - stąd moje stwierdzenie o owych 4zł.
Minuta połączenia głosowego w Nju kosztuje 0,19zł, a nie 0,12zł.
Dlaczego używasz określenia "u Was" skoro ja, ani ciajus nic Tobie nie oferujemy.
Dlaczego mnie obrażasz skoro ja Ciebie nie obrażałem i podałem konkretne argumenty.

Pisząc w ten sposób obnażasz tylko swoją głupotę, bo zupełnie nie potrafisz porównywać ofert, ani wybrać odpowiedniej dla siebie oferty dlatego pretensje miej do siebie samego zamiast do innych.

Czy będzie odpowiedź na ofertę - a2mobile ? (2022-04-19 17:30)

555

odpowiedź została zgłoszona do moderacji

~ghovjnjv

odpowiedź

Czy będzie odpowiedź na ofertę - a2mobile ? | krawczyk57 (10.01.2017, 14:47)

Korzystam z oferty NJU na abonament jednak muszę przyznać że oferta a2mobile jest bardziej atrakcyjna (patrz na kartę za 25 zł). Pytanie moje jest następujące czy będzie odpowiedź na na powyższą ofertę - czy po staremu ?
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

94 gości i 0 zalogowanych użytkowników