forumnju z rachunkiemofertaKiedy aktywacja numeru?

Kiedy aktywacja numeru?

Kiedy aktywacja numeru? (2016-12-08 16:08)

Witam. 1 grudnia dostałem przesyłkę od kuriera z umową (przenoszę numer z oferty w Orange d nju z rachunkiem za 29zl) i tego samego dnia wieczorem aktywowałem kartę na stronie njumobile. Minął tydzień i nie otrzymałem żadnej odpowiedzi od kiedy będę mógł korzystać z usług nju. Kiedy mogę spodziewać się aktywacji nowej oferty w njumobile? Z góry dziękuję za odpowiedź :)

~marekbp

Kiedy aktywacja numeru? (2016-12-08 19:11)

Abonament - na koniec okresu rozliczeniowego
Migracja z karty - w ciągu 48h od podpisania umowy (spróbuj wyłączyć/włączyc telefon jeśli nie masz zasięgu na karcie orange)

~asasd

Kiedy aktywacja numeru? (2016-12-09 09:25)

tragiczna obsługa nju czekan na aktywację nowej karty 1,5 tygodnia porażka nie polecam nju nikomu!!!!

~njuniepolecam

Kiedy aktywacja numeru? (2016-12-09 10:43)

W przypadku migracji z Orange do Nju z rachunkiem wystarczy przeczytać regulamin:
http://www.njumobile.pl/b/articles/regulaminy/Regulamin-promocyjnej-migracji-na-nju-z-rachunkiem.pdf
tam jest wszystko napisane. Jeśli proces idzie wbrew regulaminowi to można złożyć reklamację.
Jeśli jest zgodny to trzeba cierpliwie czekać i nie narzekać.

@~asasd
W przypadku ofert Orange na kartę wg w/w regulaminu migracja do Nju z rachunkiem może trwać do 7 dni od podpisania umowy, a nie w ciągu 48h.

W przypadku abonamentu Orange migracja do Nju z rachunkiem nastąpi "pierwszego dnia okresu rozliczeniowego następującego bezpośrednio po okresie, w którym dyspozycja Abonenta została złożona, bądź pierwszego dnia kolejnego okresu rozliczeniowego (tj. drugiego okresu rozliczeniowego następującego po okresie, w którym dyspozycja Abonenta została złożona) w zależności od możliwości technicznych Operatora."
Czyli zwykle trwa to do ok. miesiąca ale w skrajnych przypadkach może to trwać nawet niemal 2 miesiące.

odpowiedź

Kiedy aktywacja numeru? | ~marekbp (08.12.2016, 16:08)

Witam. 1 grudnia dostałem przesyłkę od kuriera z umową (przenoszę numer z oferty w Orange d nju z rachunkiem za 29zl) i tego samego dnia wieczorem aktywowałem kartę na stronie njumobile. Minął tydzień i nie otrzymałem żadnej odpowiedzi od kiedy będę mógł korzystać z usług nju. Kiedy mogę spodziewać się aktywacji nowej oferty w njumobile? Z góry dziękuję za odpowiedź :)
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

65 gości i 0 zalogowanych użytkowników