Proszę o pomoc w wyliczeniach dot. zmiany oferty w ramach nju z rachunkiem | pawelsj (04.12.2016, 20:42)
Obecnie korzystam z oferty "Jeden na wszystko" i płacę max. 39 zł na miesiąc na wszystkie połączenia, sms oraz 13 GB Internetu.
Przed chwilą aktywowałem usługę "im dłużej, tym lepiej" i dostałem sms, że dzięki mojemu stażowi w nju (22 miesiące) przysługuje mi od teraz zniesienie kwoty dociążenia (9 zł) oraz 32,5 GB Internetu.
Chciałbym się dowiedzieć czy w momencie, gdy w przyszłym miesiącu przejdę z usługi "jeden na wszystko" na "wszystko komórkowe za 29 zł", to nadal będzie mi przysługiwał pakiet tych 32,5 gb Internetu na pełnej prędkości?
Zależy mi na obniżeniu rachunku o te 10 zł, bo na stacjonarne prawie nie dzwonię. Z drugiej strony dużo korzystam z Internetu i żal byłoby tracić te 32 gb, które znacznie poszerzają mi możliwości.
I jeszcze jedna kwestia. Rozumiem, że połączenia stacjonarne, jeśli bym je wykonywał mając już nową ofertę aktywowaną, będą się liczyły zgodnie z taryfą jakby w oddzielnym ujęciu i jeśli wykonam np. jeden telefon w miesiącu na numer stacjonarny trwający minutę, to zapłacę 29 zł + np. 19 groszy, bo taka jest stawka za stacjonarne?
Pozdrawiam.