Tylko przejście z Orange do Nju (Orange) nie jest typowym przeniesieniem numeru, bo robisz to w ramach tego samego operatora, czyli Orange.
W tym wypadku jest to taka wewnętrzna procedura operatora, a to o czym Ty piszesz obowiązuje przy "prawdziwej" zmianie operatora np. z Play na Orange.
Jeśli 14 listopada podpisałeś umowę to od tego dnia liczy się miesiąc wypowiedzenia ze skutkiem na koniec okresu rozliczeniowego, czyli jeśli masz okres np. zgodny z miesiącem kalendarzowym to umowa z Orange wygaśnie 31 grudnia i od 1 stycznia będziesz w Nju.
Jeśli po okresie wypowiedzenia numer będzie ciągle w Orange i nie przejdzie do Nju to dopiero wtedy możesz zacząć się martwić i panikować ;)
Póki co luzik, a jak masz wątpliwości to zadzwoń do BOK Orange i zapytaj, czy jest w systemie Twoje wypowiedzenie i przejście do Nju.
Kiedyś na stronie Nju był regulamin promocyjnego przejścia z Orange do Nju i tam było wyjaśnione co i jak.
Ja osobiście nie przechodziłem z abonamentu, więc na ten regulamin rzuciłem kiedyś tylko okiem, a co najwyżej przechodziłem SMS-em z Orange na kartę do Nju na kartę w ciągu 1 minuty ;)
[edytowane przez nju_klient o 21:12 w dniu 2016-11-24]