Jak odłączyć?

Jak odłączyć? (2016-11-18 17:56)

Mam NjuBuzz z rachunkiem+dodatkowy numer. Chciałbym odłączyć dodatkowy numer od głównego.Jak mogę to zrobić?

Jak odłączyć? (2016-11-19 16:40)

jak chcesz odłączyć to musisz wyjąc wtyczkę z gniazdka ;)

a na poważnie to skoro zawarłeś umowę na Nju dodatkowy to musisz teraz wypowiedzieć tę umowę tylko pamiętaj zaznaczyć w wypowiedzeniu co chcesz uzyskać, bo wnioskuję, że chcesz tylko odłączyć Nju Dodatkowy i zachować go nadal w ofercie Nju z rachunkiem.

Ale równie dobrze może masz na myśli, a błędnie to opisujesz, bo chcesz np. całkowicie zrezygnować z Nju z rachunkiem na tym Nju Dodatkowy i przejść do Nju na kartę, aby zachować numer.

Zadzwoń do BOK i tam dopytaj o szczegóły przedstawiając do Ciebie interesuje, dla pewności zadzwoń potem drugi raz i pogadaj z innym konsultantem, a następnie porównaj, czy obie wersje będę identyczne, bo w przypadku błędnego wypowiedzenia możesz uzyskać odwrotny efekt od zamierzonego, czy oczekiwane przez Ciebie.

[edytowane przez nju_klient o 16:42 w dniu 2016-11-19]

Jak odłączyć? (2022-04-18 13:21)

to jest odpowiedź na post:

Mam NjuBuzz z rachunkiem+dodatkowy numer. Chciałbym odłączyć dodatkowy numer od głównego.Jak mogę to zrobić?

odpowiedź została zgłoszona do moderacji

~gość1650280875508

odpowiedź

Jak odłączyć? | alekspl (18.11.2016, 17:56)

wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

63 gości i 0 zalogowanych użytkowników