forumnju na kartęusługiDwa odrębne nr jeden nowy a jeden 3 lata w nju i jeden właściciel

Dwa odrębne nr jeden nowy a jeden 3 lata w nju i jeden właściciel

Dwa odrębne nr jeden nowy a jeden 3 lata w nju i jeden właściciel (2016-11-11 21:03)

Czy jako jeden właściciel 2 różnych nr i w różnych terminach przyłączenia dostaje te same bonusy za staż jak np z tego co mam 3 lata i chce nowy nr włączyć na te same dane? zaznaczę ze nie chodzi mi o tanem ani o nju dodatkowy za 9 zł...

~jefry

Dwa odrębne nr jeden nowy a jeden 3 lata w nju i jeden właściciel (2016-11-12 13:25)

Jeżeli będziesz brał nowy nr to oznacza nową umowę. Nieważne czy będziesz miał te same dane teleadresowe na umowie. To jest nowa umowa z nowym nr telefonu. Tylko w nju dodatkowy nowy nr ma Twoje zniżki. Tutaj masz dość proste zasady korzystania z usług.

Dwa odrębne nr jeden nowy a jeden 3 lata w nju i jeden właściciel (2016-11-13 11:05)

@wiesio
nieprecyzyjnie to określiłeś.

Zniżki nie są przypisywane do osoby lecz do konkretnego numeru.
Np. w Nju z rachunkiem liczony jest ciągły i nieprzerwany staż w ofercie Nju z rachunkiem.
Dlatego jeśli przejdziemy z oferty z rachunkiem do oferty na kartę i po chwili ponownie wrócimy do oferty z rachunkiem to pomimo ciągłego stażu w sieci Nju zbieramy staż i rabaty od zera, bo przy rezygnacji z oferty z rachunkiem staż ulega zerowaniu.

Nju Dodatkowy nie ma zniżek danej osoby lecz wyjątkowo korzysta z oferty i stażu jaki posiada w danym momencie numer Główny do którego ten Dodatkowy podpinamy.

[edytowane przez nju_klient o 11:07 w dniu 2016-11-13]

odpowiedź

Dwa odrębne nr jeden nowy a jeden 3 lata w nju i jeden właściciel | ~jefry (11.11.2016, 21:03)

Czy jako jeden właściciel 2 różnych nr i w różnych terminach przyłączenia dostaje te same bonusy za staż jak np z tego co mam 3 lata i chce nowy nr włączyć na te same dane? zaznaczę ze nie chodzi mi o tanem ani o nju dodatkowy za 9 zł...
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

39 gości i 0 zalogowanych użytkowników