forumnju na kartęusługinie zarejestrowano sieci

nie zarejestrowano sieci

nie zarejestrowano sieci (2016-10-19 15:31)

Witam
mam pytanie zakupiłem karte sim i używałem ją jakiś czas, na koncie było 40zł  (po doładowaniach uzyskałem konto bezterminowe), odłożyłem karte do szuflady  i używałem innego numeru, teraz po ok roku wkładam do telefonu zeby ją użyć i karta jest nie aktywna, dlaczego tak jest skoro konto było bezterminowe.

~dexik

nie zarejestrowano sieci (2016-10-19 17:51)

Jak nie czytałeś regulaminu usługi "po wieki" zanim skorzystałeś z tej oferty to teraz jesteś zaskoczony.

Widzę, żę aktualny regulamin z 2016 roku wywala błąd 404 i tylko działają archiwalne ale w skrócie usługa ta oznacza, że raz na pół roku musisz zrobić doładowanie albo odpisać na SMS-a, który dostaniesz od operatora.
Jeśli nie odpiszesz naz tego SMS-a to wkrótce numer leci do kasacji.
Skoro przypomniałeś sobie o numerze po ok. roku to od dobrych kilku miesięcy Twój numer jest już historią.

odpowiedź

nie zarejestrowano sieci | nju_klient (19.10.2016, 17:51)

Jak nie czytałeś regulaminu usługi "po wieki" zanim skorzystałeś z tej oferty to teraz jesteś zaskoczony.

Widzę, żę aktualny regulamin z 2016 roku wywala błąd 404 i tylko działają archiwalne ale w skrócie usługa ta oznacza, że raz na pół roku musisz zrobić doładowanie albo odpisać na SMS-a, który dostaniesz od operatora.
Jeśli nie odpiszesz naz tego SMS-a to wkrótce numer leci do kasacji.
Skoro przypomniałeś sobie o numerze po ok. roku to od dobrych kilku miesięcy Twój numer jest już historią.
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

16 gości i 0 zalogowanych użytkowników