forumnju z rachunkiemofertaKarta SIM usimMC ( z możliwością wyłączenia kodu PIN) - kiedy w ofercie NJU z Rachunkiem i NJU dodatkowy?

Karta SIM usimMC ( z możliwością wyłączenia kodu PIN) - kiedy w ofercie NJU z Rachunkiem i NJU dodatkowy?

Karta SIM usimMC ( z możliwością wyłączenia kodu PIN) - kiedy w ofercie NJU z Rachunkiem i NJU dodatkowy? (2016-09-16 11:54)

Witam
Widzę że od 14 września karta usimMC  ( z możliwością wyłączenia kodu PIN) jest dostępna dla ofert NJU internetowy.

Moje pytanie brzmi: kiedy karta usimMC będzie dostępna dla NJU z rachunkiem i NJU dodatkowy??

~artt

Karta SIM usimMC ( z możliwością wyłączenia kodu PIN) - kiedy w ofercie NJU z Rachunkiem i NJU dodatkowy? (2016-09-16 14:13)

Dziwne bo mam karte ORANGE (  lecz jestem w NJU ) I jakos o PIN nigdy mnie nie prosilo. A moge zmienic na dowolny

~dzambalaja

Karta SIM usimMC ( z możliwością wyłączenia kodu PIN) - kiedy w ofercie NJU z Rachunkiem i NJU dodatkowy? (2016-09-16 14:20)

<span >Na kartach NJU Mobile nie było możliwości wyłączenia kodu PIN , na starych simach z 2013-2015 nazywane STK ( ta data to jest orientacyjna ) była taka możliwość. Wiec dlatego pewnie możesz. Lecz Obecni klienci nie mają takiej możliwości.

~artt

Karta SIM usimMC ( z możliwością wyłączenia kodu PIN) - kiedy w ofercie NJU z Rachunkiem i NJU dodatkowy? (2016-09-18 11:06)

to jest odpowiedź na post:

Karta SIM usimMC ( z możliwością wyłączenia kodu PIN) - kiedy w ofercie NJU z Rachunkiem i NJU dodatkowy? | ~dzambalaja (16.09.2016, 14:13)
Dziwne bo mam karte ORANGE (  lecz jestem w NJU ) I jakos o PIN nigdy mnie nie prosilo. A moge zmienic na dowolny

Dziwne jest to, że jesteś zdziwiony, bo piszesz o zupełnie innej karcie.
Autor wspomina o kartach Nju, a Ty sam stwierdzasz, że masz "starą" kartę Orange.

Sam bym się zdziwił, gdybyś miał kartę Nju i otrzymał ją w ciągu ostatnich kilku miesięcy.

@~artt
Jeśli informacja o nowych kartach SIM jest prawdziwa to zakładam, że jak pozbędą się zapasu "starych" kart SIM to dopiero wtedy będą wydawać "nowe". Dlatego najbliższe parę miesięcy traktowałbym jako okres przejściowy gdzie jest duża szansa na otrzymanie "starej" karty.

[edytowane przez nju_klient o 11:11 w dniu 2016-09-18]

odpowiedź

Karta SIM usimMC ( z możliwością wyłączenia kodu PIN) - kiedy w ofercie NJU z Rachunkiem i NJU dodatkowy? | ~artt (16.09.2016, 14:20)

<span >Na kartach NJU Mobile nie było możliwości wyłączenia kodu PIN , na starych simach z 2013-2015 nazywane STK ( ta data to jest orientacyjna ) była taka możliwość. Wiec dlatego pewnie możesz. Lecz Obecni klienci nie mają takiej możliwości.
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

210 gości i 0 zalogowanych użytkowników