forumnju z rachunkiemofertaNju dodatkowy problem

Nju dodatkowy problem

Nju dodatkowy problem (2016-09-24 12:42)

Witam, dlaczego po zakupie nju dodatkowy numer ten jest na nju z rachunkiem i muszę płacić tak jak w ofercie "wszystko za 29 zł"? Numer ten zamówiłam przez opcje dokup nju dodatkowy.

Nju dodatkowy problem (2016-09-24 13:07)

Mając 2 numery (Nju Główny + Nju Dodatkowy) w usłudze Wszystko komórkowe za 29zł to na obu numerach nabijasz sobie wspólne limity, aż do osiągnięcia górnego limitu 29zł za komórki/SMS/MMS/internet + ewentualnie 10zł za stacjonarki, czyli działa to analogicznie jak na usłudze Wszystko komórkowe za 29zł z tym, że na jednym koncie billingowym masz podpięte 2 numery i za ten drugi numer do faktury zawsze masz stałą dopłatę (ryczałt) 9zł.
Czyli płacisz tyle ile sobie nabijesz zgodnie z zasadami usługi Wszystko komórkowe za 29zł + 9zł ryczałtu za drugi numer.

Finalnie maksymalna kwota faktury wyniesie 29zł za Wszystko komórkowe + 9zł ryczałt za numer dodatkowy + ewentualnie 10 za stacjonarki, czyli razem masz maksymalnie 38zł lub 48zł/mc za dwa numery.

Jeśli kwota faktury przekracza powyższe limity to złóż reklamację, bo być może usługa nie została prawidłowo aktywowana i system traktuje oba numery niezależnie.
A jeśli limity są zgodne z tym co napisałem wyżej to wszystko jest OK i nie ma powodów do paniki.

Niezależnie od problemu to sugeruję najpierw przeczytać regulaminy usług z których się korzysta,  a dopiero potem w razie potrzeby interweniować.

odpowiedź

Nju dodatkowy problem | niko1 (24.09.2016, 12:42)

Witam, dlaczego po zakupie nju dodatkowy numer ten jest na nju z rachunkiem i muszę płacić tak jak w ofercie "wszystko za 29 zł"? Numer ten zamówiłam przez opcje dokup nju dodatkowy.
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

247 gości i 1 zalogowanych użytkowników