forumnju z rachunkiemofertaPobieranie opłat internetowych samoczynnie

Pobieranie opłat internetowych samoczynnie

Pobieranie opłat internetowych samoczynnie (2017-02-18 20:43)

<span class="uficommentbody"><span data-ft="{"><span data-ft="{">Nju mam takie pytanie internet z nju mam wyłączony a tu z rana 18gr za internet później po 17 godz 16gr. Jak to jest możliwe że transmisja danych jest wyłączona a tu koszta są jeden dzień i 34gr. Nie korzystałem dziś z usług SMS i MMS, telefon był odłożony na półce w pokoju co się znajdowałem i nikt go nie ruszał. Mój telefon nie potrzebuje Transmisji danych do MMSów, sam jestem zdziwiony, działa jak w starszych telefonach, jest to Lenovo K3 Note na Androidzie 5.1.
<span data-ft="{" tn":"k"}"=""><span class="UFICommentBody">

odpowiedź

Pobieranie opłat internetowych samoczynnie | arco1 (18.02.2017, 20:43)

<span class="uficommentbody"><span data-ft="{"><span data-ft="{">Nju mam takie pytanie internet z nju mam wyłączony a tu z rana 18gr za internet później po 17 godz 16gr. Jak to jest możliwe że transmisja danych jest wyłączona a tu koszta są jeden dzień i 34gr. Nie korzystałem dziś z usług SMS i MMS, telefon był odłożony na półce w pokoju co się znajdowałem i nikt go nie ruszał. Mój telefon nie potrzebuje Transmisji danych do MMSów, sam jestem zdziwiony, działa jak w starszych telefonach, jest to Lenovo K3 Note na Androidzie 5.1.
<span data-ft="{" tn":"k"}"=""><span class="UFICommentBody">
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

251 gości i 0 zalogowanych użytkowników