forumnju z rachunkiemusługijak włączyć roaming będąc za granicą?

jak włączyć roaming będąc za granicą?

jak włączyć roaming będąc za granicą? (2016-10-06 08:37)

Witam, niestety zapomniałem włączyć roaming a teraz jestem już za granicą i jak chce to zrobić to proszony jestem o podanie super pinu. Niestety nie jestem w stanie tego zrobić. Nie mogę też zadzwonić na infolinię ani wysłać zapytania przez formularz kontaktowy bo ten do którego odsyła mapa strony zwyczajnie nie działa. Czy ktoś może mi w tym pomóc?

jak włączyć roaming będąc za granicą? (2016-10-07 01:16)

Lepiej się nie przyznawaj, że w XXI wieku mając dostęp do internetu nie jesteś w stanie zadzwonić do Polski.
Zostałeś uwięziony w piwnicy, zabrano Ci dowód/paszport i wszystkie pieniądze dlatego nie jesteś w stanie wykonać telefonu?

Chociaż istnieje ryzyko, że bez SuperPIN i tak nic nie załatwisz z konsultantem ale kto pyta nie błądzi, więc jak Ci na tym zależy to dzwoń do BOK Nju +48690610610.

Jak chcesz wysłać wiadomość przez formularz kontaktowy to musisz być zalogowany. Pisałem o tym niedawno w jednym z wątków tylko jak widzę mało kto czyta te posty ;)

[edytowane przez nju_klient o 01:17 w dniu 2016-10-07]

odpowiedź

jak włączyć roaming będąc za granicą? | zibi80 (06.10.2016, 08:37)

Witam, niestety zapomniałem włączyć roaming a teraz jestem już za granicą i jak chce to zrobić to proszony jestem o podanie super pinu. Niestety nie jestem w stanie tego zrobić. Nie mogę też zadzwonić na infolinię ani wysłać zapytania przez formularz kontaktowy bo ten do którego odsyła mapa strony zwyczajnie nie działa. Czy ktoś może mi w tym pomóc?
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

110 gości i 0 zalogowanych użytkowników