To są jakieś jaja? Brak dostępu do zgłoszeń, zadzwonić nie mam jak | mikmas (25.08.2016, 21:08)
Zdarzył się pewien problem - naliczyło mi 200+zł na koncie za wysyłanie smsów zagranicznych. Prawdopodobnie jakiś trojan masowo zaczął nabijać smsy/mmsy. Dowiedziałem się to z infolinii dzięki temu, że kolega z pracy mi pożyczył telefon (mój i małżonki, wspólne konto, był zablokowany). Dowiedziałem się, że moje konto zostało zablokowane. I TERAZ:
1) założyłem blokadę kradzieżową na numer. Na stronie żadnego potwierdzenia. OK - uznam za "pewnik" (chociaż imho powinna być informacja "KONTO ZABLOKOWANE W CELU [...]".
2) na infolinii dowiedziałem się, że nie ma możliwości blokady dzwonienia/wysyłania smsów na konta zagraniczne - czemu? Technicznie to żaden problem
3) złożyłem w formularzu kontaktowym prośbę o zrobienie pewnych operacji. Najpierw jak byłem w pracy później podobny w domu. Status: nowy. W obu przypadkach. Po wejściu w szczegóły zgłoszenia mam:
"
<div class="row"><div class="four columns"><div class="term">identyfikator</div></div><div class="eight columns">1***1</div></div><div class="row"><div class="four columns"><div class="term">status zgłoszenia</div></div><div class="eight columns">nowe</div></div><div class="row"><div class="four columns"><div class="term">temat zgłoszenia</div></div><div class="eight columns">Zgłoszenie dotyczące usług/oferty</div></div><div class="row"><div class="four columns"><div class="term">treść zgłoszenia</div></div></div><div class="row"><div class="four columns"><div class="term">data utworzenia</div></div><div class="eight columns">25.08.2016 13:49</div></div><div class="row"><div class="four columns"><div class="term">zgłoszone przez</div></div><div class="eight columns">Portal njumobile.pl</div></div><div class="row"><div class="four columns"><div class="term">załączniki</div></div><div class="eight columns file-list">brak załączników"
</div></div>
w drugim podobnie. Treść zgłoszenia jest pusta.
Dopytać się na infolinii nie mogę, bo telefon mi nie działa, internetem (niektóre instytucje mają możliwość połączenia się z pracownikiem via czat) nie mogę. Mam chodzić po sąsiadach z prośbą pożyczenia telefonu?!