forumnju z rachunkiemusługiPodział internetu pomiędzy dwa numery

Podział internetu pomiędzy dwa numery

Podział internetu pomiędzy dwa numery (2016-08-16 21:33)

Witam
Niedawno przeniosłem numer córki do mojego nju buzz jako dodatkowy. Czy istnieje możliwość przypisania limitu transferu do konkretnego numeru? Czy można np jakoś na sztywno podzielić, że każdy z numerów ma 50% z dostępnego limitu transferu?

Moja córka poszalała i w ciągu półtorej tygodnia zużyła 24 GB internetu :) Chętnie jakoś bym to uregulował i z moich 30GB zostawił sobie choć 10 :) Nie widzę jednak nigdzie takiej opcji.

Podział internetu pomiędzy dwa numery (2016-08-18 15:07)

Nie ma takiej możliwości. Pakiet danych jest wspólny. Jeśli chcesz mieć jakąś wiedzę na temat zużycia danych na 2 numerze, to w przypadku androida dość fajnie spisuje się aplikacja "My data manager". Jeśli zainstalowana jest na obu telefonach to można w niej ustawić wspólny pakiet danych i pokazuje zużycie z obu numerów oddzielnie, ew. można poustawiać powiadomienia dla różnych poziomów zużycia pakietu.

Podział internetu pomiędzy dwa numery (2024-10-07 07:31)

Jakiś czas temu podzieliłam dwóm synom internet bo jeden wykorzystywał wszystko teraz jednak niewidze możliwości przywrócenia całego 

~ela

odpowiedź

Podział internetu pomiędzy dwa numery | martinezcb (18.08.2016, 15:07)

Nie ma takiej możliwości. Pakiet danych jest wspólny. Jeśli chcesz mieć jakąś wiedzę na temat zużycia danych na 2 numerze, to w przypadku androida dość fajnie spisuje się aplikacja "My data manager". Jeśli zainstalowana jest na obu telefonach to można w niej ustawić wspólny pakiet danych i pokazuje zużycie z obu numerów oddzielnie, ew. można poustawiać powiadomienia dla różnych poziomów zużycia pakietu.
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

178 gości i 0 zalogowanych użytkowników