Masz abonament, na kartę lub internet mobilny ?
przejdź do kontana njumobile.pl
Masz subskrypcję lub światłowód ?
przejdź do kontana nju.pl
Witam potrzebuje zmienić adres email do wysyłania faktur. Jak to uczynić?
zaloguj się do konta www i zmień odpowiednie dane w zakładce MOJE KONTO - MÓJ PROFIL.W razie dodatkowych pytań w tym temacie pisz/dzwoń do BOK.
Zmiane można tylko dokonać poprzez kontakt z Biurem Obsługi Klienta. Proponuję kontakt telefoniczny lub dyspozycja wysłana przez Moje konto.
Moje konto-> moj profil->zmien adres e-mail
to jest odpowiedź na post:
zmiana adresu email do wysyłania faktur | gość1477301116071 (24.10.2016, 11:25)Witam potrzebuje zmienić adres email do wysyłania faktur. Jak to uczynić?
Czytanie ze zrozumieniem to obecnie ginąca sztuka.Przeczytaj jeszcze raz ten wątek i nie dubluj więcej postów.
"Czytanie ze zrozumieniem to obecnie ginąca sztuka.Przeczytaj jeszcze raz ten wątek i nie dubluj więcej postów."kolega chyba nie w temacie a poucza.......prawdopodobnie musisz to zrobić przez Biuro Obsługi Klienta lub pocztą tradycyjną.btwzmiana e-mail w moje konto to podanie konta do kontaktu z konsultantem itp....adres e-mail do faktur to co innego czego nie ustawisz w moje konto
Jeszcze raz do wszystkich poprzez konto on-line mozesz zmienic adres @ do korespondencji. A adres do wysyłki faktury tylko poprzez kontak z biurem lub przeslanie zgloszenia z dyspozycja zmiany ??
witam czy adres maila do faktur w dalszym ciągu nie można zmienić przez profil ?
Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.
123 gości i 0 zalogowanych użytkowników