forumnju z rachunkiemofertaNumer dodatkowy, rezygnacja jeszcze nie przeniesionego do nju

Numer dodatkowy, rezygnacja jeszcze nie przeniesionego do nju

Numer dodatkowy, rezygnacja jeszcze nie przeniesionego do nju (2016-08-10 17:11)

Witam, mam pytanie dość skomplikowane. Jestem w nju mobile od 1 sierpnia i prawdopodobnie będę wracać do Play bo mam kiepski zasięg w domu ale nie w tym rzecz. Przeniosłam też drugi nr do nju, ten numer będzie w nju czynny dopiero od 1 października,póki co jest nr tymczasowy. Czy można ten numer ,który przeniosłam cofnąć z powrotem do poprzedniej sieci ? umowa została niestety podpisana.

Numer dodatkowy, rezygnacja jeszcze nie przeniesionego do nju (2016-08-11 18:05)

Jeśli przeniesienie numeru jeszcze nie nastąpiło to możesz anulować wniosek o przeniesienie numeru i wypowiedzieć zawartą umowę z Nju.
Ewentualnie skorzystaj z opcji rezygnacji z umowy zawartej na odległość w ciągu ustawowych 14 dni.

W Nju nie ma cyrografu na rok, czy 2 lata, więc nic nie stoi na przeszkodzie, aby nawet po finalnym przejściu wrócić do starej sieci, choćby w tzw. 1 dzień roboczy.

odpowiedź

Numer dodatkowy, rezygnacja jeszcze nie przeniesionego do nju | ivek (10.08.2016, 17:11)

Witam, mam pytanie dość skomplikowane. Jestem w nju mobile od 1 sierpnia i prawdopodobnie będę wracać do Play bo mam kiepski zasięg w domu ale nie w tym rzecz. Przeniosłam też drugi nr do nju, ten numer będzie w nju czynny dopiero od 1 października,póki co jest nr tymczasowy. Czy można ten numer ,który przeniosłam cofnąć z powrotem do poprzedniej sieci ? umowa została niestety podpisana.
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

143 gości i 0 zalogowanych użytkowników