forumnju z rachunkiemusługinju dodatkowy brak informacji o połączeniach przychodzących

nju dodatkowy brak informacji o połączeniach przychodzących

nju dodatkowy brak informacji o połączeniach przychodzących (2016-07-08 20:05)

Mam nju dodatkowy, numer przeniesiony z Play. Gdy mam wyłączony telefon (bateria krótko trzyma) lub jestem poza zasięgiem (np. w górach) nie przychodzą mi informacje że ktoś próbował się ze mną połączyć. Zależy mi na takich smsach. <span >Jest to bardzo uciążliwe proszę o wskazówki. W nju głównym (z rachunkiem) taka informacja przychodzi. 

~alabama

nju dodatkowy brak informacji o połączeniach przychodzących (2016-07-11 16:19)

Po zalogowaniu na swoje konto przejdz do nr dodatkowego lub bezpośrednio się zaloguj na dodatkowy i w "usługi" masz coś takiego jak "ktoś dzwonił"
Sprawdz tam, być moźe masz te powiadomienia wyłączone. 

odpowiedź

nju dodatkowy brak informacji o połączeniach przychodzących | ~alabama (08.07.2016, 20:05)

Mam nju dodatkowy, numer przeniesiony z Play. Gdy mam wyłączony telefon (bateria krótko trzyma) lub jestem poza zasięgiem (np. w górach) nie przychodzą mi informacje że ktoś próbował się ze mną połączyć. Zależy mi na takich smsach. <span >Jest to bardzo uciążliwe proszę o wskazówki. W nju głównym (z rachunkiem) taka informacja przychodzi. 
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

52 gości i 0 zalogowanych użytkowników