forumnju z rachunkiemofertaWysokość rachunku

Wysokość rachunku

Wysokość rachunku (2016-06-17 13:02)

Cześć Wam.
Mam włączony pakiet 39 na wszystko. Do tego ma wzięty numer dodatkowy do tej samej umowy za 9 pln. 3 razy liczyłem na kalkulatorze i za każdym razem wychodzi 48 pln. Jakim cudem udało mi się 2 razy przekroczyć ten limit? :) Na 100000% nie wysyłałem SMSów i nie dzwoniłem na numery premium :)

Wysokość rachunku (2016-06-20 10:46)

Witam. Ja mam ten sam problem usługa za 29 zł i dodatkowy numer za 9. A dostaje rachunki po 70 zł.  Złożyłam reklamacje i cisza bo jak twierdzą mają na odpowiedź 30 dni i kolejny rachunek z kosmosu. 

~helka1310

Wysokość rachunku (2016-06-20 17:25)

Jeśli reklamacja jest zasadna, bo to wina operatora to możesz spać spokojnie, jeśli to Twoja wina , bo nie znasz regulaminu itp. to możesz mieć obawy.
Sprawdź czy masz aktywną usługę z której rzekomo korzystasz. Na każdą reklamację operator ma 30 dni, ale może ją rozwiązać wcześniej.

odpowiedź

Wysokość rachunku | nju_klient (20.06.2016, 17:25)

Jeśli reklamacja jest zasadna, bo to wina operatora to możesz spać spokojnie, jeśli to Twoja wina , bo nie znasz regulaminu itp. to możesz mieć obawy.
Sprawdź czy masz aktywną usługę z której rzekomo korzystasz. Na każdą reklamację operator ma 30 dni, ale może ją rozwiązać wcześniej.
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

77 gości i 0 zalogowanych użytkowników