forumnju z rachunkiemofertaPrzeniesienie numeru z NJU do Play

Przeniesienie numeru z NJU do Play

Przeniesienie numeru z NJU do Play (2016-04-01 10:50)

Witam
Czy ktoś już to robił? Mam umowę na czas nieokreślony, chcę przenieść numer telefonu do PLAY. Wg regulaminu za przeniesienie numeru muszę ponieść jakieś dodatkowe koszty - czy coś wiecie na ten temat? Czy operator może mnie obciążyć za przeniesienie numeru po prawie 3 latach?

Przeniesienie numeru z NJU do Play (2016-04-01 19:27)

A gdzie w regulaminie jest taki zapis, bo coś nie mogę znaleźć?

Przeniesienie numeru z NJU do Play (2016-04-04 10:31)

@dex
Czytam Twój post i nie rozumiem skąd czerpiesz wiedzę na ten temat. Jeśli ktoś Ci podpowiada te pomysły to go nie słuchaj, tylko czytaj ze zrozumieniem.

Czy znasz w Nju z rachunkiem inne umowy niż na czas nieokreślony? Jeśli tak to podaj źródło tej informacji i konkretny przykład.
Od kiedy przeniesienie numeru z Nju do innej sieci wiąże się z dodatkową opłatą (karą umowną)?
Podaj pkt Regulaminu, który mówi, że za przeniesienie numeru będziesz musiał ponieść dodatkowe opłaty.

Sądziłem, że Nju z rachunkiem wybierają świadomi klienci, a jak widzę zdarzają się przypadkowe wybory.
Podsumowując, za przeniesienie numeru operator nie obciąży Ciebie dodatkowymi opłatami, choćbyś był w Nju dopiero od miesiąca. Taki stan obowiązuje od początku istnienia tej sieci, aż do chwili obecnej.

Przeniesienie numeru z NJU do Play (2017-01-25 23:14)

Witam prośba o informację jak brzmi pełna nazwa niu mobile przy przenoszeniu numeru do innej sieci trzeba podać bo raczej nie Orange polska 

~gość1485382497869

Przeniesienie numeru z NJU do Play (2017-01-26 10:24)

to jest odpowiedź na post:

Witam prośba o informację jak brzmi pełna nazwa niu mobile przy przenoszeniu numeru do innej sieci trzeba podać bo raczej nie Orange polska 

Nazwa sieci : "J23 zgłoś się" lub "kapitan Kloss"

~wacek

Przeniesienie numeru z NJU do Play (2017-01-26 10:26)

to jest odpowiedź na post:

Witam
Czy ktoś już to robił? Mam umowę na czas nieokreślony, chcę przenieść numer telefonu do PLAY. Wg regulaminu za przeniesienie numeru muszę ponieść jakieś dodatkowe koszty - czy coś wiecie na ten temat? Czy operator może mnie obciążyć za przeniesienie numeru po prawie 3 latach?

Jak do PLAY, to mogą być duże koszty po przeniesieniu.

~wacek

odpowiedź

Przeniesienie numeru z NJU do Play | dex (01.04.2016, 10:50)

Witam
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

124 gości i 0 zalogowanych użytkowników