forumnju z rachunkiemofertajak sprawdzić ilość danych internetowych wykorzystanych w abonamencie

jak sprawdzić ilość danych internetowych wykorzystanych w abonamencie

jak sprawdzić ilość danych internetowych wykorzystanych w abonamencie (2013-09-28 19:38)

Witam jak można sprawdzić ilość danych internetowych wykorzystanych w abonamencie?
Wchodząc na stronę njumobile jest tylko widoczne że wykorzystałem kwote 19zł i korzystam z nielimitowanego interentu,limit jednak jest 1GB,a nie wiem ile już wykorzystałem.

odpowiedź została zgłoszona do moderacji

~gdziasek

jak sprawdzić ilość danych internetowych wykorzystanych w abonamencie (2013-09-28 21:26)

Ja jestem w Nju od dwóch tygodni i też nie mogę sprawdzić w ogóle stanu konta......Kiedy będzie to możliwe???Ile trzeba czekać???To już lekka przesada...

jak sprawdzić ilość danych internetowych wykorzystanych w abonamencie (2013-09-29 11:23)

Zawsze kupuje pakiety, wychodzi taniej i widać dokładnie ile jeszcze zostało. Jak sprawdzić ten net na 19zl niestety nie wiem

odpowiedź

jak sprawdzić ilość danych internetowych wykorzystanych w abonamencie | hkr (29.09.2013, 11:23)

Zawsze kupuje pakiety, wychodzi taniej i widać dokładnie ile jeszcze zostało. Jak sprawdzić ten net na 19zl niestety nie wiem
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

74 gości i 0 zalogowanych użytkowników