forumnju z rachunkiemofertajak sprawdzić ilość danych internetowych wykorzystanych w abonamencie

jak sprawdzić ilość danych internetowych wykorzystanych w abonamencie

jak sprawdzić ilość danych internetowych wykorzystanych w abonamencie (2013-09-28 19:38)

Witam jak można sprawdzić ilość danych internetowych wykorzystanych w abonamencie?
Wchodząc na stronę njumobile jest tylko widoczne że wykorzystałem kwote 19zł i korzystam z nielimitowanego interentu,limit jednak jest 1GB,a nie wiem ile już wykorzystałem.

odpowiedź została zgłoszona do moderacji

~gdziasek

jak sprawdzić ilość danych internetowych wykorzystanych w abonamencie (2013-09-28 21:26)

Ja jestem w Nju od dwóch tygodni i też nie mogę sprawdzić w ogóle stanu konta......Kiedy będzie to możliwe???Ile trzeba czekać???To już lekka przesada...

jak sprawdzić ilość danych internetowych wykorzystanych w abonamencie (2013-09-29 11:23)

Zawsze kupuje pakiety, wychodzi taniej i widać dokładnie ile jeszcze zostało. Jak sprawdzić ten net na 19zl niestety nie wiem

odpowiedź

jak sprawdzić ilość danych internetowych wykorzystanych w abonamencie | ~gdziasek (28.09.2013, 19:38)

Witam jak można sprawdzić ilość danych internetowych wykorzystanych w abonamencie?
Wchodząc na stronę njumobile jest tylko widoczne że wykorzystałem kwote 19zł i korzystam z nielimitowanego interentu,limit jednak jest 1GB,a nie wiem ile już wykorzystałem.
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

68 gości i 0 zalogowanych użytkowników