forumnju z rachunkiemofertaNieudana rejestracja karty SIM

Nieudana rejestracja karty SIM

Nieudana rejestracja karty SIM (2013-09-21 21:15)

Witam. Z powodu zgubienia telefonu zmuszony byłem poprosić o duplikat karty SIM. Kartę (a raczej numer) zablokowałem dzwoniąc na infolinie, a potem zadzwoniłem do konsultanta i wszystko przebiegło gładko. Kurier dotarł po 2 dniach z nową kartą NJU. Zadzwoniłem więc na info i odblokowałem numer. Po paru minutach włożyłem nową kartę do telefonu i oczom moim ukazał się (oczywiście po wpisaniu PINU) komunikat "NIEUDANE LOGOWANIE KARTY SIM". Pomyślałem więc, że pewnie jeszcze nie odblokowana. Odczekałem 24h i znów to samo. Zadzwoniłem upewnić się ze jest odblokowana i automat z info zapewnił mnie, że tak. Nie miałem, z powodu późniejszej pory, okazji porozmawiać z "żywym" człowiekiem, stąd więc moje pytanie na forum. Czy ktoś z Was miał podobny problem i wie jak go rozwiązać?

odpowiedź została zgłoszona do moderacji

Nieudana rejestracja karty SIM (2013-10-18 19:24)

ja mam tak samo, zna ktoś odpowiedź?

Nieudana rejestracja karty SIM (2013-10-18 22:52)

Od kiedy przeszłem do NJU nic nie działa, nie mogę doładować telefonu, nie mogę zarejestrować karty, nie mogę włączyć darmowego grania totalna paranoja!!
Czy coś tu działa??

Nieudana rejestracja karty SIM (2013-10-24 13:11)

Albo karta sim straciła ważność albo telefon jest skradziony i zablokowany u operatorów. ;) mi ukradli ostatnio nexusa 4 i własnie zablokowałem tel. mam nadzieje że ktoś grubo za niego zapłacił. 

~kuba

Nieudana rejestracja karty SIM (2013-10-29 14:11)

moderator amiast usuwac posty moglby odpowiedziec na pytanie k...
u mnie nic nie dziala rejestracja karty saim nie powiodla sie oraz po wpisaniu mojego kodu aktywacji na stronie otzymuje komunikat ze kod aktywacji nieprawidlowy....

Moze ktos wie jak aktywowac co zrobic aby przeniesc moj nr

~deg

Nieudana rejestracja karty SIM (2021-06-07 08:44)

U mnie Karta SIM przestała działać z dnia na dzień. Była w zapasowym (włączonym) telefonie. Brak doładowań przez ok 2 miesiące, bo jeszcze nie podjąłem decyzji czy numer od konkurencji zostanie ze mną na dłużej, czy wrócę do nju.<span > Przestali zarabiać to poprostu odłączyli SIM. 

~nickodem

Nieudana rejestracja karty SIM (2021-06-07 08:47)

Chamskie odłączenie od sieci, po kilku latach korzystanie z usług tego operatora. 
<font color="#00273f"><span >2 miesiące bez doładowań i już zostałem odłączony. </font>
<font color="#00273f"><span >Za taką akcję, karta do śmietnika a operator na czarną listę. </font>
<font color="#00273f"><span >Pozdrawiam 
</font>

~nickodem

odpowiedź

Nieudana rejestracja karty SIM | piterall (21.09.2013, 21:15)

Witam. Z powodu zgubienia telefonu zmuszony byłem poprosić o duplikat karty SIM. Kartę (a raczej numer) zablokowałem dzwoniąc na infolinie, a potem zadzwoniłem do konsultanta i wszystko przebiegło gładko. Kurier dotarł po 2 dniach z nową kartą NJU. Zadzwoniłem więc na info i odblokowałem numer. Po paru minutach włożyłem nową kartę do telefonu i oczom moim ukazał się (oczywiście po wpisaniu PINU) komunikat "NIEUDANE LOGOWANIE KARTY SIM". Pomyślałem więc, że pewnie jeszcze nie odblokowana. Odczekałem 24h i znów to samo. Zadzwoniłem upewnić się ze jest odblokowana i automat z info zapewnił mnie, że tak. Nie miałem, z powodu późniejszej pory, okazji porozmawiać z "żywym" człowiekiem, stąd więc moje pytanie na forum. Czy ktoś z Was miał podobny problem i wie jak go rozwiązać?
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

89 gości i 0 zalogowanych użytkowników